KarditsaLive.Net
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Αναζήτηση
  • RSS
  • Επικοινωνία με το KarditsaLive.Net
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΚΑΡΔΙΤΣΑ
    • Ειδήσεις ανά Δήμο
      • Αργιθέας
      • Καρδίτσας
      • Μουζακίου
      • Λίμνης Πλαστήρα
      • Παλαμά
      • Σοφάδων
    • Τοπική Επικαιρότητα
    • Κοινωνικά – Αστυνομικά
    • Εκδηλώσεις
    • Ανακοινώσεις
    • Υγεία
    • Πολιτικά
    • Παρουσιάσεις
    • Εργασία
    • Αναγγελίες Τελετών
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Θεσσαλία
      • Λάρισα
      • Μαγνησία
      • Τρίκαλα
      • Θεσσαλία
    • Ελλάδα
      • Επικαιρότητα
      • Κοινωνικές - Αστυνομικές
      • Ανακοινώσεις
      • Πολιτικά
      • Οικονομικά
      • Επιστημονικά - Τεχνολογικά
      • Εκδηλώσεις
      • Εργασία
      • Υγεία
    • Κόσμος
      • Υγεία
      • Οικονομικά
      • Πολιτικά
      • Επικαιρότητα
      • Εκδηλώσεις
      • Επιστήμη - Τεχνολογία
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • Βόλεϊ
    • Αλλα Αθλήματα
    • Τυχερά Παιχνίδια
    • Super League
    • Super League 2
    • Γ'Εθνική
    • Ερασιτεχνικό
    • Ποδόσφαιρο Γυναικών
    • Διεθνή
    • Μπάσκετ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προβλήματα συντήρησης και βανδαλισμών στις στάσεις λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Καρδίτσας (+Φωτο)

ΕΛΓΑ: Καταβλήθηκαν 6,6 εκατ. ευρώ σε 5.201 παραγωγούς

Καρδίτσα: Έσπασε τμήμα αγωγού της ΔΕΥΑΚ στην οδό Σαρανταπόρου - Επενέβησαν τα συνεργεία (+Φωτο)

Άμεση επέμβαση της Π.Υ. Καρδίτσας για μικρής έκτασης πυρκαγιά σε κουζίνα μονοκατοικίας στην Καρδίτσα

Σύλληψη 35χρονου σε περιοχή του Δήμου Σοφάδων για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Δημ. Τσεκούρας: "Συνεργασία Εμπορικού κόσμου και Αστυνομίας"

Πεσμένη κολόνα τηλεπικοινωνιών στη μέση του δρόμου στο Δασοχώρι Καρδίτσας εδώ και 20 ημέρες (+Φωτο)

Συντριβή 737 MAX στην Αιθιοπία: Η Boeing καταδικάζεται να καταβάλει 29 εκατομμύρια δολάρια στη χήρα θύματος

.
.
.
.
.
.
.

Καλέσματα συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της 20ης Νοεμβρίου

  • 19 Νοεμβρίου 2024, 11:57
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Καλέσματα συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της 20ης Νοεμβρίου

..

Σωματεία, σύλλογοι και άλλοι φορείς καλούν σε συμμετοχή στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της 20ης Νοεμβρίου 2024 και στην απεργιακή συγκέντρωση στην Καρδίτσα, το πρωί της ίδιας ημέρας.

Αναλυτικά τα μηνύματά τους:

ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 10:30 Π.Μ

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Καρδίτσας καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο τομέα να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη Πανελλαδική Γενική Απεργία μαζί με τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα την Τετάρτη, 20 του Νοεμβρίου 2024, για την ανάδειξη των αιτημάτων μας, με κυρίαρχο αίτημα:

«Να ζούμε με αξιοπρέπεια από τον μισθό μας-ΣΤΟΠ στην ακρίβεια»- και την υπεράσπιση των κατακτήσεών μας.

Η 24ωρη αυτή απεργία έρχεται ως συνέχεια των κινητοποιήσεων που πραγματοποιήσαμε στις 7 του Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τηΔΕΘ, και ως συνέχεια των περσινών απεργιακών κινητοποιήσεων (28 Φλεβάρη, Πρωτομαγιά, 21 του Μάη).

Η απεργιακή μας κινητοποίηση γίνεται κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες για τους εργαζόμενους, αφού το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας συνεχίζεται, οι μισθοί τους παραμένουν καθηλωμένοι και ταυτόχρονα εξανεμίζονται από το πρώτο δεκαπενθήμερο, γεγονός που τους οδηγεί στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Παράλληλα, η ακρίβεια στη στέγη έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις με τους εργαζόμενους να μην μπορούν ναανταπεξέλθουν στα πανάκριβα ενοίκια.

Οι εργαζόμενοι, ειδικότερα σε νησιωτικές και τουριστικές περιοχές, αδυνατούν να βρουν σπίτι, κυρίως, λόγω επέκτασης της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, 14 χρόνια τώρα, δεν είχαν καμιά αύξηση στον μισθό τους, παρά μόνο την αύξηση-κοροϊδία των 35-40 ευρώ, στη αρχή της χρονιάς, ενώ οι περικοπές έφτασαν στο 40%, στα χρόνια των μνημονίων.

Για το 2025 ο Πρωθυπουργός εξήγγελλε στη ΔΕΘ αυξήσεις κοροϊδία της τάξης των 12 ευρώ το μήνα καθαρά από 1/4/2025.

Πρόκειται, για μια ακόμη φορά, για πρωτοφανή εμπαιγμό των εργαζομένων. Ταυτόχρονα η σημερινή Κυβέρνηση, τα πέντε τελευταία χρόνια περιορίζει και φαλκιδεύει τις κατακτήσεις των εργαζομένων, καταργεί θεμελιώδη συνταγματικά μας δικαιώματα, όπως το δικαίωμά μας στην απεργία.

Με τους Νόμους 4808/21 (ν. Χατζηδάκη) και 5053/23 (ν. Γεωργιάδη) ποινικοποίησαν το δικαίωμα στην απεργία και κατάργησαν έναν εμβληματικό νόμο, τον Ν. 1264/82, τον προοδευτικότερο και δημοκρατικότερο νόμο στην Ευρώπη για τα εργασιακά.

Επιπλέον, η Κυβέρνηση με τα νομοθετήματά της κατεδαφίζει τους πυλώνες του κοινωνικού κράτους. Υγεία, Παιδεία και κοινωνική ασφάλιση.

• Στον τομέα της Υγείας οι δαπάνες από τον κρατικό προϋπολογισμό είναι κάθε χρόνο όλο και λιγότερες, οι ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτές τεράστιες, συρρικνώνονται διαρκώς τα δημόσια νοσοκομεία και κέντρα υγείας σε όλη τη χώρα. Είναι πρωτοφανής η διάλυση του εθνικού συστήματος υγείας τα τελευταία χρόνια.

• Η ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης και η εισροή ιδιωτών για τις θέσεις γενικών διευθυντών και διευθυντών με αμοιβές 8.000ευρώ τον μήνα (τη στιγμή που η κοινωνία στενάζει από την ακρίβεια) στοχεύει στην πλήρη ιδιωτικοποίηση του ΕΦΚΑ.

• Στην Παιδεία, συνεχίζονται οι πολιτικές που εντείνουν τη διαμόρφωση ενός γραφειοκρατικού σχολείου, συρρίκνωσης της Δημόσιας Εκπαίδευσης με συγχωνεύσεις και υποβαθμίσεις σχολικών μονάδων. Ο κόμπος έφτασε πλέον στο χτένι. Είναι η ώρα να πούμε όλοι μαζί ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

• Πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς μας, άμεσα, για να ζούμε με αξιοπρέπεια.

• Επαναφορά13ου –14ου μισθού.

• Συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

• Κατάργηση της εισφοράς 2% υπέρ της ανεργίας.

• Ξεπάγωμα της διετίας 2016–17.

• Αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ.

• Αύξηση και επέκταση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.

• Καμία περικοπή του.

• Στήριξη του ΕΣΥ με γενναία χρηματοδότηση. Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας και στα σχολεία.

• Μείωση του αριθμού των μαθητών στο 1:15.

• Όχι στις συγχωνεύσεις σχολείων και τμημάτων.

• Κατάργηση του Νόμου Χατζηδάκη (Ν.4808/21) και του Ν.5053/23 (Γεωργιάδη) για τα εργασιακά, καθώς και κατάργηση όλων των νόμων που ιδιωτικοποιούν την κοινωνική ασφάλιση – Επαναφορά του Ν.1264/82.

• Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για να καλυφθούν τα χιλιάδες οργανικά κενά που υπάρχουν στο ∆ημόσιο, ιδιαίτερα στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης κ.ά..

• Ταυτόχρονα, λέμε όχι στις ιδιωτικοποιήσεις ∆ημόσιων οργανισμών και φορέων.

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 π.μ. την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2024 στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Για την Ε.Γ. του Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ


ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024 – 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας συμμετέχει στην 24 Πανελλαδική Απεργία που προκήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024 και καλεί όλους τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. να λάβουν μέρος στην Απεργιακή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα γίνει στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μαζί με τους συναδέλφους τους και στους άλλους Τομείς του Δημοσίου, όπως και με τους υπαλλήλους στον Ιδιωτικό Τομέα, διεκδικούμε, «Να ζούμε με αξιοπρέπεια από τον μισθό μας» και όχι να είμαστε επαίτες και να ζούμε με τα κουπόνια και τα «voucher» της εξαθλίωσης που προσφέρει η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ.).

Πρέπει εδώ και τώρα να μπει ένα τέλος στην ακρίβεια και την αισχροκέρδεια και η κυβέρνηση να σεβαστεί τα κεκτημένα δικαιώματα των εργαζομένων. Ο κόμπος έχει φτάσει προ πολλού στο χτένι.

Οι εργαζόμενοι επιβάλλεται να ορθώσουν το ανάστημα τους, να αντισταθούν στην φτωχοποίηση και να διεκδικήσουν μία καλύτερη ζωή, κόντρα στην καταστροφική πολιτική που εδώ και χρόνια εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Το κύμα ακρίβειας, που αμείωτο συνεχίζει, σαρώνει τους μισθούς που παραμένουν καθηλωμένοι εδώ και πολλά χρόνια.

Η φτώχεια βαθαίνει, η κοινωνία εξαθλιώνεται οικονομικά και οι κοινωνικές ανισότητες διευρύνονται σε ανησυχητικά πλέον επίπεδα.

Με τις συντάξεις να έχουν καταντήσει φιλοδωρήματα δεν υπάρχει πλέον κανένα αποκούμπι.

Η κυβέρνηση δεν παίρνει κανένα ουσιαστικό μέτρο κατά της ακρίβειας και της απομείωσης των μισθών των εργαζομένων και συγχρόνως συνεχίζει την αντεργατική και νεοφιλελεύθερη πολιτική της με την καθιέρωση της 6ήμερης εργασίας, την ιδιωτικοποίηση κρίσιμων Δομών του Κοινωνικού κράτους και την διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (Ε. Σ.Υ.).

Εξυπηρετεί «ημέτερους», πριμοδοτεί το κεφάλαιο σε βάρος της εργατικής τάξης, βάζει στο στόχαστρο θεμελιώδη συνταγματικά δικαιώματα και φαλκιδεύει κατακτήσεις πολλών χρόνων.

Με τους Νόμους εκτρώματα «Χατζηδάκη» (Ν.4808/2021) και «Γεωργιάδη» (Ν.5053/2023) η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατήργησε την πενθήμερη εργασία, ποινικοποίησε το δικαίωμα στην απεργία και απειλεί με πρόστιμα και ποινικές διώξεις όσους εργαζόμενους ασκήσουν τα συνδικαλιστικά τους δικαιώματα.

Δεν είναι τυχαίο ότι, από τον Σεπτέμβριο του 2021 και μετά όλες οι απεργίες κηρύχθηκαν από τα δικαστήρια παράνομες και καταχρηστικές.

Γι’ αυτό η κατάργηση των Νόμων Χατζηδάκη-Γεωργιάδη είναι ζήτημα τιμής για το συνδικαλιστικό κίνημα.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο Δημόσιο γενικότερα, δεκατέσσερα (14) χρόνια τώρα, δεν είχαν καμιά αύξηση στον μισθό τους, παρά μόνο την αύξηση-κοροϊδία των 35,00-40,00 ευρώ, όταν οι περικοπές στα χρόνια των μνημονίων έφτασαν στο 40%.

Αυτόν τον εμπαιγμό και την κοροϊδία συνέχισε από το βήμα της Δ.Ε.Θ. ο πρωθυπουργός, εξαγγέλλοντας αυξήσεις της τάξης των 12,00 ευρώ το μήνα καθαρά από 1 Απριλίου 2025.

Η ντροπή δεν μπορεί να περιγράψει την απαξία προς τους εργαζόμενους. Η κατάσταση έχει φτάσει στο μη περαιτέρω.

Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να πληρώνουμε εμείς τις τεράστιες αυξήσεις στο ρεύμα, στη στέγαση, στα καύσιμα και σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης για να θησαυρίζουν οι «κολλητοί» και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που εκπροσωπούν.

Πρέπει να αντιδράσουμε και να μπει ένα τέλος στη νεοφιλελεύθερη πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση. Αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε

• Πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς μας, άμεσα, για να ζούμε με αξιοπρέπεια.

• Επαναφορά ΕΔΩ και ΤΩΡΑ του 13ου και 14ου μισθού.

• Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας (Σ.Σ.Ε.) στους εργαζόμενους στο Δημόσιο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

• Κατάργηση της εισφοράς 2% υπέρ της ανεργίας.

• «Ξεπάγωμα» μισθολογικά της διετίας 2016-2017.

• Αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ

• Αύξηση του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας. Καμία περικοπή του. Ένταξη νέων κατηγοριών.

• Στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας (Ε.Σ.Υ.) με γενναία χρηματοδότηση. Μέτρα Υγιεινής και Ασφάλειας στους χώρους εργασίας και στα Σχολεία. Μείωση του αριθμού των μαθητών στο 1:15. Όχι στις συγχωνεύσεις Σχολείων και Τμημάτων.

• Κατάργηση του Νόμου Χατζηδάκη (Ν.4808/21) και του Νόμου Γεωργιάδη (Ν.5053/2023) για τα εργασιακά, καθώς και κατάργηση όλων των
Νόμων που ιδιωτικοποιούν την Κοινωνική Ασφάλιση. Επαναφορά του Νόμου 1264/1982.

• Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για να καλυφθούν τα χιλιάδες οργανικά κενά που υπάρχουν στο Δημόσιο, ιδιαίτερα στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης κ.ά.

• Ταυτόχρονα, λέμε όχι στις ιδιωτικοποιήσεις Δημόσιων Οργανισμών και φορέων.

• Πάταξη της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας.

• Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες για να σταματήσει η διάλυση και η ερήμωση των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Τ.Α.).

• Μονιμοποίηση των εργαζομένων που απασχολούνται με επαναλαμβανόμενες Συμβάσεις για πολλά χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Τ.Α.).

• Γνήσιο ενιαίο μισθολόγιο με πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς των εργαζομένων.

• Κατάργηση των «Αναπτυξιακών Οργανισμών» που αποτελούν «όχημα συναλλαγής, διαφθοράς και κατασπατάλησης του Δημόσιου χρήματος.

• Κατάργηση της αντεργατικής «διάταξης Βορίδη» για τις υποχρεωτικές εφέσεις μόνο σε ότι αφορά τις εργατικές διεκδικήσεις.

• Διασφάλιση της 5νθημερης εβδομαδιαίας εργασίας και επαναφορά του ωραρίου στις 37 ½ ώρες εβδομαδιαίως.

• Τήρηση της Νομοθεσίας για την Υγεία και Ασφάλεια στους χώρους εργασίας, αναγνώριση της Επαγγελματικής Ασθένειας και του Εργατικού Ατυχήματος στους Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού, εντατικοποίηση των ελέγχων από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.

• Καμία σύνδεση της αξιολόγησης με τη μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - 10.30 Π.Μ.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΛΛΟΣ


ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 10.30πμ

Διεκδικούμε:

  • Υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με αυξήσεις στα μεροκάματα, 7ωρο - 5νθήμερο - 35ωρο.
  • Αναγνώριση & διανομή των «υπέρ αγνώστων» ενσήμων. Κάθε μέρα δουλειάς και ένσημο.
  • Μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.
  • Έξω η Ελλάδα από των πολέμων τα σφαγεία.

Συνάδελφοι οικοδόμοι, εργαζόμενοι στα συναφή επαγγέλματα,

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας συμμετέχοντας μαζικά, αποφασιστικά, στη μεγάλη Πανεργατική Πανελλαδική απεργία στις 20 Νοέμβρη, διεκδικώντας άμεσες λύσεις στα φλέγοντα προβλήματα που μας απασχολούν.

Μαζί με όλους τους εργαζόμενους, σε όλους τους κλάδους, από άκρη σε άκρη της χώρας, επιλέγουμε την αγωνιστική διεκδίκηση όσων έχουμε ανάγκη. Είναι μονόδρομος ο δρόμος του αγώνα για να έχουμε αποτελέσματα.

Αν περιμένουμε να βελτιώσει τα μεροκάματα μας η κυβέρνηση ή να μας λυπηθεί η μεγαλοεργοδοσία θα μείνουμε με άδεια χέρια.

Η επιτυχία της κλαδικής μας απεργία στις 6 Νοέμβρη έδειξε ότι έχουμε τη δύναμη να τα καταφέρουμε.

Η μεγάλη συμμετοχή των οικοδόμων στην απεργία ανέδειξε ότι ο αγώνας μας είναι η εγγύηση, το πιο δυνατό όπλο που έχουμε, για να μετρήσουμε νίκες και θετικά αποτελέσματα, να υποχρεώσουμε τη μεγαλοεργοδοσία του κλάδου και την κυβέρνηση να ικανοποιήσουν τα αιτήματα μας που συνδέονται άμεσα με τη ζωή μας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Κανένας δεν θα μας χαρίσει τίποτα. Τις λύσεις που έχουμε ανάγκη

θα τις επιβάλλουμε με τον αγώνα μας.

Συνάδελφοι, η Πανεργατική Πανελλαδική απεργία στις 20 Νοέμβρη είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να χτίσουμε καλύτερες προϋποθέσεις, για την υπογραφή της νέας ΣΣΕ, για τα ζητήματα της ασφάλισης, του ενσήμου, που βασανίζουν διαχρονικά τον κλάδο και πολύ περισσότερο σήμερα χιλιάδες οικοδόμους.

Δεν αποδεχόμαστε να μας κλέβουν τον ιδρώτα μας, να μας κλέβουν τα ένσημα μας και να το παρουσιάζουν ως κάτι το φυσιολογικό που δεν θα αλλάξει.

Η κυβέρνηση φέρνει τεράστια ευθύνη που μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει λύση στο σοβαρό ζήτημα της αναγνώρισης και διανομής των «υπέρ αγνώστων» ενσήμων. Πρόκειται για ένσημα που δεν διαφέρουν από τα υπόλοιπα. Οι οικοδόμοι τα έχουν δουλέψει και ο ΕΦΚΑ, εδώ και δεκαετίες, έχει εισπράξει τις εισφορές που αναλογούν, όμως τα κρατάει αδιάθετα και δεν τα αποδίδει στους δικαιούχους οικοδόμους.

Το κράτος με τους μηχανισμούς του είναι ο «πρώτος διδάξας» στην κλοπή της ασφάλισης μας και οι εργοδότες «απογειώνουν» το κλέψιμο. Δίνει άλλοθι η κυβέρνηση στην εργοδοσία να μας «ψαλιδίζει» τα ένσημα. Να δουλεύουμε όλες τις μέρες και στο τέλος του μήνα να παίρνουμε τα μισά ένσημα.

Εδώ και τώρα! Απαιτούμε τα ένσημα μας.

Απαιτούμε καλύτερα μεροκάματα για να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες μας.

Απαιτούμε 7ωρο – 5νθήμερο – 35ωρο.

Δουλεύουμε για να ζούμε και όχι να ζούμε για να δουλεύουμε και να θησαυρίζουν οι λίγοι από τη δουλειά μας. Είτε το θέλουν είτε όχι, είτε τους αρέσει είτε όχι, με τον αγώνα μας, μαζί με τα συνδικάτα μας, την Ομοσπονδία μας, θα πετύχουμε τους στόχους που θέλουμε:

Θα έχουμε νέα ΣΣΕ με καλύτερα μεροκάματα και συνθήκες δουλειάς.

Θα έρθουν στα δικά μας χέρια τα ένσημα που κρατάει αδιάθετα ο ΕΦΚΑ και η κυβέρνηση.

Θα επιβάλλουμε μέτρα ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, για να μη μετράμε μέρα παρά μέρα σκοτωμένους και σακατεμένους συναδέλφους.

Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από αυτές τις διεκδικήσεις.

Θα δώσουμε τη μάχη χρησιμοποιώντας όλα τα όπλα του αγώνα. Οι οικοδόμοι θα νικήσουν!

Συνάδελφοι, η μάχη για το μεροκάματο δεν είναι ξεκομμένη από όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Από την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις, το κόστος στέγασης, την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Υγείας, της Παιδείας, την όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, τις σφαγές λαών, για τα συμφέροντα των πολυεθνικών και τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών και των δρόμων μεταφοράς τους.

Η κυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες, απέναντι στις διεκδικήσεις των συνδικάτων για μισθούς, ασφάλιση, μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, επαρκείς ελέγχους και στελέχωση του ΣΕΠΕ, επικαλείται τα στενά δημοσιονομικά όρια, ότι δεν υπάρχουν λεφτά, ενώ ξοδεύει εκατομμύρια ευρώ για να στέλνει φρεγάτες στην Ερυθρά, να στηρίζει τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, της ΕΕ, να σφαγιάζει λαούς. Έχουν τεράστια ευθύνη για τους κινδύνους που ανοίγονται μπροστά μας.

Αγωνιζόμαστε, τώρα, να σταματήσει κάθε εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

Είμαστε στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, του Λιβάνου, που μακελεύονται από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

Εδώ και τώρα! Να γυρίσει η φρεγάτα από την Ερυθρά θάλασσα. Δεν έχουν καμιά δουλειά οι Έλληνες στρατιωτικοί έξω από τα σύνορα της χώρας μας. Να σταματήσει η εμπλοκή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, η στήριξη με αποστολή στρατιωτικού υλικού.

Διεκδικούμε αγωνιστικά τη ζωή που έχουμε ανάγκη, το μέλλον που ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας.

Με ορμή, αποφασιστικότητα, ριχνόμαστε στη μάχη για να γίνει στις 20 Νοέμβρη Πανεργατικός σεισμός, να αλλάξει τα δεδομένα προς το καλύτερο για τους οικοδόμους και όλους τους εργαζόμενους.

«Το δίκιο μας θα κριθεί στο δρόμο του αγώνα και της διεκδίκησης».

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΙΣ 10.30


ΕΝΩΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΕΟΑΣΚ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 10.30 πμ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας,  καλεί τους Αγροτικούς Συλλόγους και αγροτοκτηνοτρόφους του νομού να συμμετέχουν με διακριτή παρουσία και με τα αιτήματα μας στην απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου. 

Δίνουμε την μάχη της επιβίωσης μαζί με όσους μας στήριξαν στα μπλόκα και τις άλλες κινητοποιήσεις μας, με τους εργάτες, τους αυτοαπασχολούμενους, την νεολαία που έχουμε κοινά συμφέροντα και κοινό αντίπαλο. 

Αντιπαλεύουμε την Κυβερνητική πολιτική που εξανεμίζει τα λαϊκά εισοδήματα με την ακρίβεια και το υψηλό κόστος ζωής. Την υποβάθμιση της Δημόσιας υγείας και πρόληψης με την απαξίωση των δομών υγείας και το γνωρίζουμε πολύ καλά από την γύμνια των Κέντρων Υγείας στην ύπαιθρο, υποστελεχωμένα και χωρίς εξοπλισμό.

Την Δημόσια παιδεία, μόρφωση και επαγγελματική προοπτική των παιδιών μας. Ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις.

 Για ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής προς όφελος των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων – λαϊκών στρωμάτων, κόντρα στην κερδοφορία των εμποροβιομηχάνων και της ΚΑΠ της ΕΕ, που να εξασφαλίζει  ποιοτικά και φθηνά προϊόντα στον λαό μας και να μην μετατραπεί η γη υψηλής παραγωγικότητας σε πάρκα φωτοβολταϊκών όπως βλέπουμε να συμβαίνει γύρω μας για να πληρώνουμε πανάκριβα την «πράσινη ενέργεια» ώστε να κερδίζουν μια χούφτα επιχειρηματίες. 

Ενάντια στους βιομήχανους και τα μονοπώλια που μας πουλάνε πανάκριβα τα μέσα και εφόδια και την ίδια στιγμή αγοράζουν τα προϊόντα μας σε εξευτελιστικές τιμές κάτω από το κόστος παραγωγής σε πολλές περιπτώσεις.

Είναι οι ίδιοι επιχειρηματίες που δίνουν μισθούς πείνας στους εργαζόμενους και μειώνουν την αγοραστική τους δύναμη. Με τις πλάτες των εκάστοτε κυβερνήσεων κερδοσκοπούν  και σε βάρος μας αλλά και σε βάρος των καταναλωτών με την τεράστια απόκλιση τιμής και κερδοφορία τους από το «χωράφι στο ράφι». 

Συνάδελφοι αγροτοκτηνοτρόφοι, η χρονιά εξελίσσεται καταστροφική και θα πετάξει έξω από την παραγωγή χιλιάδες από εμάς. Να κάνουμε την οργή και την αγανάκτηση μας δύναμη αγώνα και κινητοποιήσεων και όχι απογοήτευσης και μοιρολατρίας. 

Παλεύουμε και διεκδικούμε για όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους:

Αναπλήρωση χαμένου εισοδήματος, γιατί εκτός από τις χαμηλές τιμές σε όλα τα προϊόντα, είναι μειωμένες και οι παραγωγές, χωρίς να έχουμε ευθύνη. Να μην χαθεί καμία συνδεδεμένη ενίσχυση.

Μείωση του τεράστιου κόστους παραγωγής που έχει φτάσει στον ουρανό και δεν μπορούμε να ζήσουμε πολύ περισσότερο όταν δεν υπάρχει προστασία με κατώτερες εγγυημένες τιμές. Ο αγώνας μας για μείωση του κόστους παραγωγής είναι διαρκείας, με αφορολόγητο πετρέλαιο, με πλαφόν 7 λεπτά ανά κιλοβατώρα στο ρεύμα, με επιδότηση μέσων και εφοδίων και κατάργηση του ΦΠΑ. 

Τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να μας αφήνουν μεροκάματο για να συνεχίσουμε την καλλιεργητική δραστηριότητα και να ζήσουμε τις οικογένειες μας. 

Τον ΕΛΓΑ με τον αναχρονιστικό κανονισμό του που δεν αποζημιώνει την πραγματική αξία της απώλειας παραγωγής και κεφαλαίου από τις ζημιές και τις νόσους. Όπως το είδαμε στις τεράστιες καταστροφές στην περιοχή μας από τις πλημμύρες, το βλέπουμε να γίνεται με την πανώλη και ευλογιά των μικρών μηρυκαστικών, αλλά και με ζημιές που δεν τις καλύπτει ο κανονισμός του ΕΛΓΑ, αλλά η παραγωγή είναι μειωμένη φέτος σχεδόν σε όλα τα προϊόντα. 

Έργα ολοκληρωμένης αντιπλημμυρικής προστασίας και άρδευσης με κλειστό κύκλωμα και χωρίς ΣΔΙΤ.

Το οργανωμένο αγροτικό κίνημα που εκφράζεται από την ΠΕΜ πανελλαδικά και με την Ομοσπονδία και τους Αγροτικούς Συλλόγους στο νομό, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για το σύνολο των προϊόντων πρωτοστατεί στην οργάνωση και την κινητοποίηση των αγροτοκτηνοτρόφων. 

Η συμμετοχή μας στην απεργία, με τα πανό μας, τα αιτήματα μας, τα τρακτέρ είναι  βήμα συνέχισης των κινητοποιήσεων που κάνουμε για την διεκδίκηση των αιτημάτων μας. 

Άμεσα θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε τα  επόμενα αγωνιστικά βήματα μέσα από σύσκεψη τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και σε πανελλαδικό, με τα ιδιαίτερα προβλήματα που έχει η κάθε περιοχή και το κάθε προϊόν. 

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου ενώνουμε την φωνή μας και τις διεκδικήσεις μας με τους εργαζόμενους. Να μην λείψει κανείς! 

Το Δ.Σ. της ΕΟΑΣΚ


Όλοι και όλες στην πανεργατική-πανδημοσιοϋπαλληλική ΑΠΕΡΓΙΑ στις 20 Νοέμβρη!

Όλοι και όλες στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία

Η ΕΛΜΕ Καρδίτσας καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη γενική πανεργατική απεργία στις 20 του Νοέμβρη! Να «νεκρώσουν» όλοι οι χώροι δουλειάς και εκείνη τη μέρα να συναντηθούμε στον δρόμο του αγώνα όλοι οι εργαζόμενοι μαζί, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Οι εκπαιδευτικοί με την απεργία μας στις 23/10, στείλαμε σαφές μήνυμα πως η τρομοκρατία δεν πέρασε, πως ο αγώνας για ζωή και δουλειά με αξιοπρέπεια, για το σχολείο που δικαιούνται οι μαθητές μας θα ενταθεί.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά απέναντι στην πρωτοφανή προσπάθεια της Κυβέρνησης να ποινικοποιήσει την Απεργία, απέναντι στον αυταρχισμό, τις διώξεις και την τρομοκρατία!

Αποτελεί πρόκληση και ντροπή το ΥΠΑΙΘΑ να προσπαθεί να ποινικοποιήσει τη συμμετοχή στη διαδήλωση και σε κάθε μορφή απεργίας, που προκηρύσσουν τα συλλογικά όργανα.Να στοχοποιεί τελικά με κάθε ευκαιρία αυτούς-ές που κρατάνε όρθιο το δημόσιο σχολείο!

Αγωνιζόμαστε μαζί με τους εργαζόμενους γονείς των μαθητών μας που μέσα από κοινές δράσεις δώσαμε νικηφόρους αγώνες για τον μεγάλο αριθμό μαθητών στην τάξη, για τη σύμπτυξη τμημάτων και για το κλείσιμο σχολείων.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

· Για να απαιτήσουμε αυξήσεις με όλους τους εργαζόμενους, γιατί ο μισθός εξαφανίζεται μέσα στην πρώτη εβδομάδα του μήνα χωρίς να καλύπτει τις βασικές μας ανάγκες

· Για να μπορούμε ελεύθερα να αντιστεκόμαστε, να διεκδικούμε και να κερδίζουμε κόντρα στους νόμους που υπονομεύουν- απαγορεύουν το δικαίωμα στην απεργία.

· Για να αποδομήσουμε έμπρακτα τη στοχευμένη διαχρονική επίθεση και παραπληροφόρηση κυβερνήσεων και ΜΜΕ ότι για όλα τα “δεινά” του σχολείου ευθύνονται οι εκπαιδευτικοί.

· Για να σταματήσουν όλες οι συνδικαλιστικές διώξεις. Να μην επιτρέψουμε να γίνουν οι πρώτες απολύσεις στο δημόσιο σχολείο για συνδικαλιστικούς λόγους.
· Για να ανατρέψουμε όλο το νομικό πλαίσιο της αξιολόγησης.

· Για να υπερασπιστούμε το δικαίωμα των μαθητών μας για δωρεάν δημόσια εκπαίδευση, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.

· Για να κερδίσουμε τη ζωή που μας αξίζει.

Η σφοδρότατη επίθεση της κυβέρνησης και του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. ενάντια στα μορφωτικά δικαιώματα της νέας γενιάς και τα εργασιακά μας κεκτημένα, μπορεί να αποκρουστεί μόνο με τη συσπείρωση στα σωματεία μας και τη συλλογική πάλη.

Στο δρόμο του κοινού αγώνα μαζί με τους γονείς, τους μαθητές και όλους τους εργαζόμενους μπορεί να αναπτερωθεί η ελπίδα για μια αξιοπρεπή ζωή με δικαιώματα και ελευθερίες.

Όλοι και όλες στην 24ωρη πανεργατική-πανδημοσιοϋπαλληλική ΑΠΕΡΓΙΑ στις 20 Νοέμβρη!

Για το Δ. Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛΕΞΗΣ ΦΥΤΣΙΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ


ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΑΜΑΣΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ –ΑΠΕΡΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 20-11-24

Αγρότισσες, γυναίκες της υπαίθρου, αυτοαπασχολούμενες, νέες μητέρες, συνταξιούχες.

Η ομάδα γυναικών Ταμασίου σας καλεί να συμμετέχουμε αγωνιστικά στην απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνουν εργατικά σωματεία, αγροτικοί σύλλογοι και ομοσπονδίες στις 20 Νοεμβρίου 10.30 πμ. στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Οι γυναίκες της υπαίθρου είμαστε αντιμέτωπες με πολλά προβλήματα. Η πλημμύρες του περσινού Σεπτέμβρη είναι το σημαντικότερο, γιατί δεν έχει γίνει καμία ενέργεια για αποζημιώσεις στο 100% των ζημιών, κανένα αντιπλημμυρικό ή αποστραγγιστικό έργο για να προστατευτούμε σε μελλοντικές πλημμύρες.

Στα συσσωρευμένα προβλήματα χρόνων που παλεύει το αγροτικό κίνημα προστέθηκε στη φετινή χρονιά το χρέος της προηγούμενης και τα φετινά έξοδα για εφόδια, φυτοφάρμακα και την καλλιέργεια των πλημμυρισμένων χωραφιών.

Οι καιρικές συνθήκες και φέτος ήταν εναντίον μας. Με άκαιρες βροχοπτώσεις, παρατεταμένο καύσωνα και λειψυδρία είχαν αποτέλεσμα τις πολύ χαμηλές παραγωγές στις βασικές καλλιέργειες, βαμβάκι, σιτάρι, ντομάτα, καλαμπόκι.

Σε συνδυασμό με τις εξευτελιστικές τιμές πώλησης οι αγρότες είμαστε καταχρεωμένοι.

Η ακρίβεια μας τσακίζει.

Τα είδη πρώτης ανάγκης γίνονται πολυτέλεια για μας και τις οικογένειές μας.

Το Κ.Υ.Σοφάδων και το νοσοκομείο Καρδίτσας υποβαθμισμένα.

Για να βρούμε την υγειά μας χρυσοπληρώνουμε τους ιδιώτες γιατρούς και κλινικές. Μεγάλες ελλείψεις επίσης σε δομές και υπηρεσίες για την στήριξη των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας και Αμεα.

Τα σχολεία μας υποβαθμισμένα και παρατημένα.

Τα φροντιστήρια θεωρούνται υποχρεωτικά αφού για το κράτος είναι κόστος οι προσλήψεις δασκάλων και καθηγητών. Και όταν φτάσει η ώρα για το πανεπιστήμιο, το πορτοφόλι του αγρότη δεν αντέχει τα έξοδα για να ξεκινήσει το παιδί του τις σπουδές του.

Η εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους.

Η κυβέρνηση δίνει γη και ύδωρ στο κράτος δολοφόνο το Ισραήλ για να βομβαρδίζουν και να σκοτώνουν αμάχους και παιδιά.

Στέλνει Έλληνες φαντάρους να υπερασπιστούν ξένα συμφέροντα και μονοπώλια για να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Δισεκατομμύρια ευρώ δίνονται για τα πολεμοκάπηλα σχέδιά τους.

Εμείς διεκδικούμε αυτά τα δισεκατομμύρια να δοθούν για την παιδεία, την υγεία, την πρόνοια, ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος, κατώτατες εγγυημένες τιμές, αντιπλημμυρικά, αποστραγγιστικά και αντιπυρικά έργα.

Απεμπλοκή της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους!

Αγωνιζόμαστε για μία ζωή με αξιοπρέπεια.


ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕΚΛΙΖΑΣ «ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΥΤΣΙΛΗ»

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΓΕ) www.oge.gr

ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30 πμ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Κυβέρνηση,  Ευρωπαϊκή Ένωση και των επιχειρηματικοί όμιλοι επιτίθενται στη ζωή και τα δικαιώματά μας με την άγρια εκμετάλλευση στους χώρους δουλειάς, με τους μισθούς μας στα τάρταρα, χωρίς Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, χωρίς προστασία του γυναικείου οργανισμού και της μητρότητας, με ελαστικές σχέσεις εργασίας.

Μας τσακίζουν με την ακρίβεια, με αποτέλεσμα το εισόδημά μας να μην φτάνει ούτε για τα απολύτως απαραίτητα.

Ειδικά οι αγρότισσες της περιοχής μας που αυτή την περίοδο βλέπουν την τιμή της παραγωγής τους να βρίσκεται σε σημείο που δεν καλύπτει ούτε αυτό το κόστος παραγωγής καταλαβαίνουν ότι οδηγούνται στην εξαθλίωση και σε σημείο να μην μπορούν να καλλιεργήσουν πια.

Μας αποδεκατίζουν με τις τεράστιες ελλείψεις στα δημόσια Κέντρα Υγείας και στο Νοσοκομείο και είμαστε αναγκασμένες να χρυσοπληρώνουμε για τον προγεννητικό έλεγχο, τη γέννα, για τη φροντίδα του παιδιού, για την Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή (ΙΥΑ) καθώς έχουν κυριαρχήσει οι ιδιωτικοί όμιλοι με κέρδη εκατομμυρίων.

Η υγεία η δική μας και των παιδιών μας είναι ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα.

Μας υποβαθμίζουν και μας κλείνουν τα σχολεία έχοντας στο μυαλό τους ότι η μόρφωση για τα παιδιά μας είναι κόστος ενώ ταυτόχρονα μας βάζουν σε κίνδυνο τις οικογένειές και τα παιδιά μας, δίνοντας δις ευρώ για τους εξοπλισμούς, την πολεμική οικονομία και βάζοντας “κόφτες” στην κρατική χρηματοδότηση για Υγεία, Παιδεία, Πρόνοια, αντιπλημμυρικά, αντισεισμικά, αντιπυρικά μέτρα.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ.

Σταθερή δουλειά με δικαιώματα, 7ωρο – 5ήμερο – 35ωρο. Κατάργηση των ελαστικών μορφών εργασίας. Όχι στην 6ήμερη εργασία, στην απλήρωτη εργασία και στις απλήρωτες υπερωρίες, στη διευθέτηση του χρόνου εργασίας.

Κατώτατες εγγυημένες τιμές με βάση το κόστος παραγωγής, ώστε να μπορούμε να ζήσουμε από τις καλλιέργειές μας.

Να γίνουν αντιπλημμυρικά, αντισεισμικά έργα, για να μην πνιγόμαστε κάθε τόσο.


Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΠΕ Καρδίτσας

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Π.Ε. Καρδίτσας καλεί τους συνταξιούχους να δώσουν μαζικά το παρόν στις κινητοποιήσεις των σωματείων των εργαζομένων και στις κινητοποιήσεις των συνταξιουχικών οργανώσεων, για να απαιτήσουμε άμεσες λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που τσακίζουν την ζωή μας για πολλά χρόνια.

Διεκδικούμε ζωή με αξιοπρεπή διαβίωση, με επαρκείς συντάξεις, κοινωνική προστασία, κοινωνικά δικαιώματα, δημόσια δωρεάν υγεία, δωρεάν φάρμακα, δημόσια κοινωνική ασφάλιση σύμφωνα με αυτά που σε όλη μας την ζωή έχουμε πληρώσει.

Απορρίπτουμε τα ψίχουλα, τα επιδόματα πείνας και απαιτούμε λύσεις που να ανταποκρίνονται στις πραγματικές μας ανάγκες και στην ικανοποίηση σε όλα μας τα δικαιώματα.

Με την μαζική μας αγωνιστική στάση και δράση, δίνουμε μήνυμα αισιοδοξίας και αποκατάστασης της αλήθειας απέναντι στην απατηλή προπαγάνδα της κυβέρνησης και μερίδας των ΜΜΕ ότι δήθεν παίρνουμε αυξήσεις. Η συντριπτική πλειοψηφία των συνταξιούχων θα λάβει μόνο λογιστικές αυξήσεις, δηλαδή νέες μειώσεις μέσω της Προσωπικής διαφοράς, της εισφοράς αλληλεγγύης, την άνοδο της εφορίας, την στιγμή της πρωτοφανούς ακρίβειας σε όλα τα είδη.

Μόνο με τον ενωμένο αγώνα μας, με τις κινητοποιήσεις μαζί με τα παιδιά μας, τους εργαζόμενους, με αισιοδοξία και το κεφάλι ψηλά, μπορούμε και θα δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που έχουν αφανίσει την ζωή μας.

Όλοι στις κινητοποιήσεις:

Την Τετάρτη 20 Νοέμβρη στις 10:30 το πρωί συμμετέχουμε στην συγκέντρωση της πανελλαδικής απεργίας στην Κεντρική Πλατεία.

Την Παρασκευή 22 Νοέμβρη στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο των συνταξιούχων στα Προπύλαια του Πανεπιστήμιου στην Αθήνα. Θα ακολουθήσει πορεία στο πρωθυπουργικό γραφείο, στο Μέγαρο Μαξίμου

Για συμμετοχή στην Αθήνα με τα λεωφορεία του σωματείου επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 6976 434 880 (πρόεδρος) και 6974 938 465 (Γραμματέας).

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

Ελένη Καρυά

Ο Γεν. Γραμματέας

Βασίλης Κρανιάς

 

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις19 Νοεμβρίου 2024, 15:09

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Την Παρασκευή 14 Αυγούστου η κηδεία της Ευαγγελίας Διαμαντή Την Παρασκευή 14 Αυγούστου η κηδεία της Ευαγγελίας Διαμαντή
    13 Αυγούστου 2026, 19:43
  • Σύμβαση με "μπλοκάκι" για ιατρό Ακτινοδιαγνώστη στο Γ.Ν. Καρδίτσας Σύμβαση με "μπλοκάκι" για ιατρό Ακτινοδιαγνώστη στο Γ.Ν. Καρδίτσας
    13 Αυγούστου 2026, 19:08
  • Την Παρασκευή 14 Αυγούστου η κηδεία του Χρήστου Νεστ. Κουκόσια Την Παρασκευή 14 Αυγούστου η κηδεία του Χρήστου Νεστ. Κουκόσια
    13 Αυγούστου 2026, 19:05
  • Προβλήματα συντήρησης και βανδαλισμών στις στάσεις λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Καρδίτσας (+Φωτο) Προβλήματα συντήρησης και βανδαλισμών στις στάσεις λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Καρδίτσας (+Φωτο)
    13 Αυγούστου 2026, 18:16
επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ειδικός Παθολόγος - Διαβητολόγος 'Κωνσταντίνος Απ. Κουτσιανάς"

Γακιοπούλου 16, Καρδίτσα 43100
2441080105

Ειδικός Παθολόγος - Διαβητολόγος 'Κωνσταντίνος Απ. Κουτσιανάς"

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών 'Ο Κύβος του Ρούμπικ'

Δημ. Λάππα 47, Καρδίτσα 43132
2441181400

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών 'Ο Κύβος του Ρούμπικ'

Παιδίατρος - Νεογνολόγος "Κάριν Αδάμου - Kraaijenbrink"

Ιεζεκιήλ 9 (έναντι Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου), Καρδίτσα 43100
2441101567

Παιδίατρος - Νεογνολόγος "Κάριν Αδάμου - Kraaijenbrink"

Ειδικός Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος 'Χριστίνα Γ. Σακκά'

Χαρίτου 11, Καρδίτσα 43100
2441070101

Ειδικός Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος 'Χριστίνα Γ. Σακκά'

Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο "Βιοmedicine"

Κουμουνδούρου 40, Καρδίτσα 43100
2441103333

Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο "Βιοmedicine"

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος "Νικόλαος Ι. Ντελής"

Καραϊσκάκη 20, Παλαμάς
2444301069
https://www.facebook.com/dietcpalama/

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος "Νικόλαος Ι. Ντελής"

Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος "Γρηγόρης Α. Καρπενησιώτης"

Σταμούλη 3-5 (Έναντι Αγ. Κωνσταντίνου), Καρδίτσα 43100
2441027077

Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος "Γρηγόρης Α. Καρπενησιώτης"

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος "Θωμάς Γ. Καφφές"

Χαρίτου 13, Καρδίτσα 43100
2441071445

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος "Θωμάς Γ. Καφφές"

'Πρόληψη και Διάγνωση' Πρότυπο Εργαστήριο Μικροβιολογίας - Βιοπαθολογίας

Κουμουνδούρου 35, Καρδίτσα 43100
2441026900

'Πρόληψη και Διάγνωση' Πρότυπο Εργαστήριο Μικροβιολογίας - Βιοπαθολογίας

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια 'Στάμου Ειρήνη'

Βότση 2, Καρδίτσα 43100

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια 'Στάμου Ειρήνη'

Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος "Σταυρούλα Δ. Νούκα"

Χαρίτου 17, Καρδίτσα 43100
2441072993

Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος "Σταυρούλα Δ. Νούκα"

Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος "Γεώργιος Νικ. Κατσούλης"

Γρ. Λαμπράκη 17, Καρδίτσα 43100
2441079005

Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος "Γεώργιος Νικ. Κατσούλης"

Ειδικός Αλλεργιολόγος 'Δημήτρης Ηλ. Κίτσος'

Υψηλάντου 24, Καρδίτσα 43100
2441304955

Ειδικός Αλλεργιολόγος 'Δημήτρης Ηλ. Κίτσος'

Διαγνωστικό Εργαστήριο "Έρευνα και Υγεία"

Χαρίτου 20, Καρδίτσα 43100
2441026913
http://www.eky.gr/

Διαγνωστικό Εργαστήριο "Έρευνα και Υγεία"

Ρευματολόγος "Γεωργία Τσέλιου - Κατσούλη"

Γρ. Λαμπράκη 17, Καρδίτσα 43100
2441079001

Ρευματολόγος "Γεωργία Τσέλιου - Κατσούλη"

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος "Δήμητρα Λ. Στρατίκη"

Χατζημήτρου 43, Καρδίτσα 43100
2441022720
https://www.instagram.com/dietstratiki

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος "Δήμητρα Λ. Στρατίκη"

Ειδικός Παθολόγος 'Αθηνά Γ. Λάζου'

Ν. Χαρίτου 10, Καρδίτσα 43100
2441024656

Ειδικός Παθολόγος 'Αθηνά Γ. Λάζου'

Ειδικός Αλλεργιολόγος "Ηλίας Χρ. Καραμαγκιόλας"

Υψηλάντου & Βάλβη 19, Καρδίτσα 43100
2441073442

Ειδικός Αλλεργιολόγος "Ηλίας Χρ. Καραμαγκιόλας"

Ειδικός Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος "Γεώργιος Μάνθος"

Αζά 2 & Ιεζεκιήλ, Καρδίτσα 431 00, Ελλάδα
2441077676

Ειδικός Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος "Γεώργιος Μάνθος"

Ιατρός Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος 'Παγάνα Μάγδα'

Ν. Χαρίτου 10, Καρδίτσα 15341
2441028838

Ιατρός Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος 'Παγάνα Μάγδα'

Ειδικός Παθολόγος "Δημήτριος Β. Αλεξανδρίδης"

Ιεζεκιήλ 34, Καρδίτσα 43100
2441040311

Ειδικός Παθολόγος "Δημήτριος Β. Αλεξανδρίδης"

Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος "Σπυρίδων Λ. Λαδιάς"

Χατζημήτρου 18, Καρδίτσα 43132
2441071828

Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος "Σπυρίδων Λ. Λαδιάς"

Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος "Ελένη Μηλίτση"

Σταμούλη 3, Καρδίτσα 43100
2441020225

Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος "Ελένη Μηλίτση"

Χειρουργός Οφθαλμίατρος 'Παπούλιας Δημήτριος'

Νικηταρά 19, Καρδίτσα 43100
2441079880

Χειρουργός Οφθαλμίατρος 'Παπούλιας Δημήτριος'

Κέντρο Λογοθεραπείας 'Τέχνη Λόγου & Μάθησης'

Καποδιστρίου 13, Καρδίτσα 43100
https://texnilogoumathisis.gr

Κέντρο Λογοθεραπείας 'Τέχνη Λόγου & Μάθησης'

Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής 'Αποστολίκας Απόστολος'

Χατζημήτρου 18, Καρδίτσα 43100
2441022062
https://doctor-apostolikas.gr

Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής 'Αποστολίκας Απόστολος'

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Παιδιού 'Ανάπτυξη 'Λόγου'

Α. Παπανδρέου 41, Καρδίτσα 43100
2441551860

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Παιδιού 'Ανάπτυξη 'Λόγου'

Ειδική Παθολόγος 'Εξάρχου - Παπασπυροπούλου Ευαγγελία'

Ελευθερίου Βενιζέλου 3, Σοφάδες 43300
2443300524

Ειδική Παθολόγος 'Εξάρχου - Παπασπυροπούλου Ευαγγελία'

Ειδικός Καρδιολόγος "Γεώργιος Κοντορούπης"

Γρηγορίου Λαμπράκη 38, Παλαμάς 43200
244110045 2444024221

Ειδικός Καρδιολόγος "Γεώργιος Κοντορούπης"

Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος "Νικολέτα Β. Μαγαλιού"

Ηρώων Πολυτεχνείου & Δ. Λάππα 87, Καρδίτσα 43100
2441075833

Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος "Νικολέτα Β. Μαγαλιού"

Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος "Δρ Ελευθερία Γ. Μπάρμπα"

Ν. Πλαστήρα 3 & Ιεζεκιήλ, Καρδίτσα 43100
2441076937
https://endocrinologoskarditsa.gr

Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος "Δρ Ελευθερία Γ. Μπάρμπα"

Ψυχολόγος 'Ζενζεφύλλη Σεβαστή'

Πλαστήρα 18 & Κρατερού 2, Καρδίτσα 43100
2441076351

Ψυχολόγος 'Ζενζεφύλλη Σεβαστή'

Παιδοψυχίατρος "Ευθαλία Τζίλα"

Δημητρίου Λάππα 87 & Ηρώων Πολυτεχνείου, Καρδίτσα 43100

Παιδοψυχίατρος "Ευθαλία Τζίλα"

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η Αποκατάσταση Α.Ε. αναζητά για εργασία Νοσηλευτές και Βοηθούς Νοσηλευτές

Η Αποκατάσταση Α.Ε. αναζητά για εργασία Νοσηλευτές και Βοηθούς Νοσηλευτές

Πωλείται μονοκατοικία τριών επιπέδων στο καταπράσινο Πευκόφυτο Καρδίτσας

Πωλείται μονοκατοικία τριών επιπέδων στο καταπράσινο Πευκόφυτο Καρδίτσας

Η εταιρεία ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Α.Ε.Β.Ε. επιθυμεί να προσλάβει Αποθηκάριο

Η εταιρεία ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Α.Ε.Β.Ε. επιθυμεί να προσλάβει Αποθηκάριο

Η εταιρεία ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Α.Ε.Β.Ε. επιθυμεί να προσλάβει άτομα για το Τεχνικό Τμήμα

Η εταιρεία ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Α.Ε.Β.Ε. επιθυμεί να προσλάβει άτομα για το Τεχνικό Τμήμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  • Ήττα και αποκλεισμός στο Βέλγιο για τον ΠΑΟΚ - Με την Μπραν για την είσοδο στο Conference League
    13 Αυγούστου 2026, 23:46
  • ΗΠΑ: Τρεις εκτελέσεις θανατοποινιτών σε ένα 24ωρο
    13 Αυγούστου 2026, 23:22
  • Για γεύσεις που ξεχωρίζουν… “Αρτοζαχαροπλαστείο Βαρλάμης”! Δοκίμασες, κόλλησες!
    13 Αυγούστου 2026, 22:41
  • Παναθηναϊκός: Με Χράντετς Κράλοβε στα playoffs του Conference League
    13 Αυγούστου 2026, 22:22
  • Έξι συλλήψεις για εμπρησμούς από αμέλεια και πρόστιμα- Ένας πέταξε αναμμένο τσιγάρο και ένας άλλος άναψε φωτια στην ύπαιθρο για να μαγειρέψει
    13 Αυγούστου 2026, 22:09
  • Σχετικά με ελλιπή σήμανση στην Εγνατία Οδό για την έξοδο στην Α3 (Ε65) για Καλαμπάκα - Τρίκαλα - Καρδίτσα
    13 Αυγούστου 2026, 21:32
  • Άννα Ντουντουνάκη: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδα και πρόκριση στον τελικό
    13 Αυγούστου 2026, 20:16
  • Στον Γ.Σ. Σοφάδων ο 21χρονος Νίκος Φίλιππας
    13 Αυγούστου 2026, 20:09
  • Την Παρασκευή 14 Αυγούστου η κηδεία της Ευαγγελίας Διαμαντή
    13 Αυγούστου 2026, 19:43
  • Αεροδρόμια ΥΠΑ: Άνοδος 5,1% στην επιβατική κίνηση το επτάμηνο του 2026
    13 Αυγούστου 2026, 19:38
  • Σύμβαση με "μπλοκάκι" για ιατρό Ακτινοδιαγνώστη στο Γ.Ν. Καρδίτσας
    13 Αυγούστου 2026, 19:08
  • Την Παρασκευή 14 Αυγούστου η κηδεία του Χρήστου Νεστ. Κουκόσια
    13 Αυγούστου 2026, 19:05
  • Χαλκιδική: 481 άτομα απεγκλώβισε το Λιμενικό από την παραλία Σίβηρης λόγω της πυρκαγιάς
    13 Αυγούστου 2026, 18:51
  • 79χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στη Νέα Μηχανιώνα
    13 Αυγούστου 2026, 18:29
  • Προβλήματα συντήρησης και βανδαλισμών στις στάσεις λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Καρδίτσας (+Φωτο)
    13 Αυγούστου 2026, 18:16
  • Την Παρασκευή 14 Αυγούστου η κηδεία της Μαρίας Γεωργ. Ελευθερίου
    13 Αυγούστου 2026, 18:12
  • Υπουργείο Παιδείας: Άμεσες ενέργειες μετά τις αποφάσεις του ΣτΕ – «Δεν θα χαθεί το ακαδημαϊκό έτος»
    13 Αυγούστου 2026, 18:01
  • ΑΑΔΕ: Τι ισχύει για μεταφορές χρημάτων μεταξύ συγγενών και το «χαρτζιλίκι»
    13 Αυγούστου 2026, 17:59
  • Διοικητικό πρόστιμο σε άνδρα από την Π.Υ. Καρδίτσας για εργασίες σε υπαίθριο χώρο
    13 Αυγούστου 2026, 17:36
  • Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών για το διάστημα 14-16 Αυγούστου
    13 Αυγούστου 2026, 15:26
.

Αθλητισμος

Ήττα και αποκλεισμός στο Βέλγιο για τον ΠΑΟΚ - Με την Μπραν για την είσοδο στο Conference League

Ήττα και αποκλεισμός στο Βέλγιο για τον ΠΑΟΚ - Με την Μπραν για την είσοδο…

13 Αυγούστου 2026, 23:46

Παναθηναϊκός: Με Χράντετς Κράλοβε στα playoffs του Conference League

Παναθηναϊκός: Με Χράντετς Κράλοβε στα playoffs του Conference League

13 Αυγούστου 2026, 22:22

Άννα Ντουντουνάκη: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδα και πρόκριση στον τελικό

Άννα Ντουντουνάκη: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδα και πρόκριση στον τελικό

13 Αυγούστου 2026, 20:16

Στον Γ.Σ. Σοφάδων ο 21χρονος Νίκος Φίλιππας

Στον Γ.Σ. Σοφάδων ο 21χρονος Νίκος Φίλιππας

13 Αυγούστου 2026, 20:09

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου: Εκτός ημιτελικών στα 200μ. ο Σωτ. Γκαργκάνης - Αγωνίστηκε με κόντρα άνεμο

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου: Εκτός ημιτελικών στα 200μ. ο Σωτ. Γκαργκάνης - Αγωνίστηκε με κόντρα…

13 Αυγούστου 2026, 14:17

Ήττα για την Αναγέννηση στο πρώτο φιλικό στην Ελασσόνα

Ήττα για την Αναγέννηση στο πρώτο φιλικό στην Ελασσόνα

13 Αυγούστου 2026, 07:31

Η Παρί σήκωσε και το ευρωπαϊκό Super Cup!

Η Παρί σήκωσε και το ευρωπαϊκό Super Cup!

13 Αυγούστου 2026, 00:07

Αρθρα

Αστ. Βασιλάκος: "Ξύπνησε ...το φαραωνικό φράγμα Μουζακίου"

Αστ. Βασιλάκος: "Ξύπνησε ...το φαραωνικό φράγμα Μουζακίου"

13 Αυγούστου 2026, 15:21

Δημ. Τσεκούρας: "Συνεργασία Εμπορικού κόσμου και Αστυνομίας"

Δημ. Τσεκούρας: "Συνεργασία Εμπορικού κόσμου και Αστυνομίας"

13 Αυγούστου 2026, 10:08

Οικογένεια Γ. Τσιτόγλου: "Όχι, η ζωή του Γιώργου δεν κοστίζει οκτώ χρόνια"

Οικογένεια Γ. Τσιτόγλου: "Όχι, η ζωή του Γιώργου δεν κοστίζει οκτώ χρόνια"

11 Αυγούστου 2026, 22:32

Σίσκος Α. Βασίλειος: "Οι ηλίθιοι"

Σίσκος Α. Βασίλειος: "Οι ηλίθιοι"

8 Αυγούστου 2026, 20:55

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

« Αύγουστος 2026 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

  • Καρδίτσα
  • Θεσσαλία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Άρθρα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

  • Δ. Αργιθέας
  • Δ. Καρδίτσας
  • Δ. Λ. Πλαστήρα
  • Δ. Μουζάκιου
  • Δ. Παλαμά
  • Δ. Σοφάδων

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

  • Γ Εθνική
  • ΕΠΣ Καρδίτσας
  • ΑΣΚ
  • Α1 ΕΣΚΑΘ
  • ΣΠΑΚ
  • Ελπίδες Καρδίτσας
  • Στίβος

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

  • Άρτα
  • Ευρυτανία
  • Λάρισα
  • Μαγνησία
  • Τρίκαλα
  • Φθιώτιδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

  • Επικοινωνία
  • Γ.Ε.ΜΗ.: 129895403000
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Συνδρομή στο RSS

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva