.
.
..

Καρδίτσα: Γ.Σ. της ΕΛΜΕ ενόψει της ανάδειξης αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΟΛΜΕ Κύριο

Καρδίτσα: Γ.Σ. της ΕΛΜΕ ενόψει της ανάδειξης αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΟΛΜΕ

. sveronis panagiotis

Με μικρή συμμετοχή διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Καρδίτσας ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΟΛΜΕ.

elme2Είναι χαρακτηριστικό ότι η προγραμματισμένη για τις 9 το πρωί έναρξη έγινε στις 10:15, ενώ δεν ξεπέρασαν τους 70 οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που συμμετείχαν στο ξεκίνημα της διαδικασίας, σε ένα σύνολο 900 μελών.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε σταλεί σε όλα τα σχολεία ο απολογισμός διετίας της ΟΛΜΕ, οπότε και δεν αναγνώσθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑΛ όπου είχαμε τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης οι οποίες συμπεριελάμβαναν τοποθετήσεις μελών πάνω σε θέματα που αφορούν τον κλάδο αλλά και ανάδειξη εφορευτικής επιτροπής για τις αρχαιρεσίες ανάδειξης αντιπροσώπων την ερχόμενη Τρίτη, 21 Μαΐου, και πάλι στον χώρο του 1ου ΕΠΑΛ.

elme1Το πόσοι συνδυασμοί ή και ανεξάρτητοι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν να αναδείξουν συνέδρους θα γίνει γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν και εκπνέει η σχετική προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων.

Σε ότι αφορά τώρα, στον αριθμό των συνέδρων που θα εκλεγούν εξαρτάται από τον αριθμό των μελών της ΕΛΜΕ που θα προσέρθουν να ψηφίσουν με την αναλογία να είναι ένας σύνεδρος ανά 100 ψήφους. Συνήθως, πάντως, η Καρδίτσα στέλνει 5 συνέδρους.

Π.Κ.

elme3elme3elme3

.

 

Τελευταία τροποποίηση στις15 Μαΐου 2019, 20:08
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ