.
.
..

Καρδίτσα: Επικαιροποίηση απόφασης υπογραφής προγραμματικής σύμβασης για την Παλιά Ηλεκτρική Κύριο

Καρδίτσα: Επικαιροποίηση απόφασης υπογραφής προγραμματικής σύμβασης για την Παλιά Ηλεκτρική

. sveronis panagiotis

Σε επικαιροποίηση της απόφασης υπογραφής προγραμματικής σύμβασης για την μετατροπή του κτιρίου της Παλιάς Ηλεκτρικής σε Πνευματικό Κέντρο, κατέληξε στη σημερινή του(22/4) συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, που είχε την ομόφωνη αποδοχή του Σώματος, είχε τυπικό χαρακτήρα αλλά ήταν και απαραίτητη καθώς η αρχική απόφαση προέβλεπε υπογραφή μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμου Καρδίτσας, ενώ τώρα "ενεπλάκη" και το υπουργείο Πολιτισμού, ως τρίτος εταίρος στην διαδικασία.

Πέραν της απόφασης σε μία μίνι συζήτηση προηγήθηκε υπήρξε κοινή αποδοχή της σημαντικότητας του έργου όχι μόνο για την αναβάθμιση του χώρου της Δημοτικής Αγοράς, αλλά και του κέντρου της πόλης γενικότερα.

Αισιόδοξες πληροφορίες του Δημάρχου για το “Open mall”

.Εν τω μεταξύ στα πλαίσια της συζήτησης για το υπό δημιουργία Πνευματικό Κέντρο ο κ. Αλεξάκος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχει ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση αξιολόγησης για το πρόγραμμα Open mall, στο οποίο έχει καταθέσει πρόταση και ο Δήμος Καρδίτσας. Όπως τόνισε από αυτή την διαδικασία αποκλείστηκαν 23 προτάσεις Δήμων, ενώ αυτή της Καρδίτσας συνεχίζει. Μάλιστα υποστήριξε ότι με βάση τις ίδιες πληροφορίες δύσκολα θα απορριφθεί κάποια από τις εναπομείνασες.

Η συγκεκριμένη επισήμανση του Δημάρχου Καρδίτσας έγινε με αφορμή το ότι το open mall αφορά και την Δημοτική Αγορά και σε συνδυασμό με την αναμόρφωση της Παλιάς Ηλεκτρικής μπορεί να επιτευχθεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

.

Π.Κ.

.

 

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ