Τα παιδιά των δημοτικών σχολείων διασκέδασαν στην Παυσιλυπούπολη (+Φώτο +Βίντεο) Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
- Εκτύπωση
Οι γιορτές είναι η χαρά των παιδιών. Μπορεί όλους να μας επηρεάζει το πνεύμα τους αλλά τα παιδιά είναι αυτά που πραγματικά τις ζουν και διασκεδάζουν. Και φυσικά η Παυσιλυπούπολη είναι το καλύτερο μέρος γι’ αυτό.
Εκατοντάδες παιδιά δημοτικών σχολείων συναντήσαμε σήμερα στο Παυσίλυπο και πραγματικά νιώσαμε γιορτινά με το κέφι τους και την διάθεσή τους. Συνοδεία των δασκάλων τους και υπό τους ήχους εορταστικών τραγουδιών, επισκέφθηκαν όλα τα σπιτάκια.
Δείτε βίντεο του KarditsaLive.Net από το χώρο της "Παυσιλυπούπολης":
Είδαν τον Αη Βασίλη και μίλησαν μαζί του, έπαιξαν με τον Γλυκούλη στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και προμηθευτήκαν καπελάκια ζαχαροπλαστών, έκαναν Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, έμαθαν για την πόλη και το νομό, ενημερώθηκαν για το πώς μπορούν να προφέρουν σχολικά είδη «σ’ ένα φιλαράκι που δεν γνώρισαν», ζωγράφισαν τα πρόσωπά τους με Χριστουγεννιάτικα σχέδια και φυσικά έριξαν στο γραμματοκιβώτιο των ΕΛ.ΤΑ το γράμμα τους προς τον Αη Βασίλη.
Ήταν σίγουρα μια ξεχωριστή μέρα γι’ αυτά, ενώ όποιος πέρναγε από το Παυσίλυπο, με τα γέλια και τις χαρούμενες φωνές σίγουρα αποκτούσε εορταστική διάθεση.
Να σημειώσουμε εδώ την διακριτική παρουσία των εθελοντών που φρόντιζαν να μην συμβεί το παραμικρό και μαζί με τους δασκάλους καθοδηγούσαν τα παιδιά χωρίς να τους χαλούν την διασκέδαση.
Π.Κ.



















