.
.
..

Το νοσοκομείο Καρδίτσας ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο με τη βοήθεια του Μουσικού Σχολείου (+Βίντεο) Κύριο

Το νοσοκομείο Καρδίτσας ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο με τη βοήθεια του Μουσικού Σχολείου (+Βίντεο)

. sveronis panagiotis

Σε μία κίνηση αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο θα προβούν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Καρδίτσας, με κάλεσμα της Διοίκησης του νοσηλευτικού ιδρύματος και τη βοήθεια του Μουσικού Σχολείου.

Συγκεκριμένα την προσεχή Τρίτη 11 Δεκεμβρίου η Διοίκηση του νοσοκομείο καλεί τους εργαζόμενους σε αυτό, όπως το έχουν κάνει και στο παρελθόν, να ενισχύσουν και αυτή την φορά το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας. 

Συγκεκριμένα, όσοι το επιθυμούν θα φέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα συγκεντρωθούν σε χώρο  που θα ανακοινώσει προκειμένου να ενισχυθούν, κατά την περίοδο των εορτών, συμπολίτες μας που το λάχουν ανάγκη.

Παράλληλα την όλη προσπάθεια θα ενισχύσει και το Μουσικό Σχολείο, που θα συνδράμει και με την συλλογή τροφίμων αλλά και με την παρουσία δυο μουσικών συνόλων του στο χώρο του νοσοκομείου. Τα οποία θα είναι η «μπαντίνα» και το σύνολο της κλασικής κιθάρας, που, πιθανόν, να επισκεφθούν και κλινικές του νοσοκομείου.

Όλα τα παραπάνω ανακοινώθηκαν σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε την Παρασκευή στο γραφείο του δημάρχου Καρδίτσας, με τον κ. Αλεξάκο να ευχαριστεί και να συγχαίρει τόσο τον Διοικητή του νοσοκομείου κ. Βαρελά που ήταν παρών, αλλά και τους εργαζόμενους, για την προσφορά και την αλληλεγγύη τους, όσο και τον επίσης παρόντα Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου κ. Λίτσιο και διά μέσω αυτού τους μαθητές και τις οικογένειες τους.

Ανάμεσα στους παριστάμενους στην συνέντευξη ήταν και η αντιδήμαρχος κοινωνικής Πολιτικής κ. Ευαγγελία Διαμαντή, ενώ ευχή όλων ήταν να είναι οι τελευταίες γιορτές που θα υπάρχουν συμπολίτες μας με μεγάλες ανάγκες.

Π.Κ.

.

 

Τελευταία τροποποίηση στις7 Δεκεμβρίου 2018, 15:16
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ