.
.
..

Και ο Δήμος Μουζακίου μέλος της Χάρτας Ισότητας των Φύλων Κύριο

Και ο Δήμος Μουζακίου μέλος της Χάρτας Ισότητας των Φύλων

. sveronis panagiotis

Τη Χάρτα της Ισότητας των Φύλων στις Τοπικές κοινωνίες υπέγραψε ο Δήμος Μουζακίου την περασμένη Δευτέρα στο συνεδριακό χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Ακρόπολης.


Στην τελετή που διεξήχθη, παρουσιάστηκε συνοπτικά το περιεχόμενο της Ευρωπαϊκής Χάρτας από τη Γενική Γραμματέα Ισότητας κ. Στρατηγάκη Μαρία κα τη Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων και Συνεργασίας του Συμβουλίου Δήμων και Περιφερειών Ευρώπης κ.Santra Ceciarini.  Στη Συνέχεια υπογράφηκε η Χάρτα από τους εκπροσώπους των 126 δήμων της επικράτειας. Το Δήμο Μουζακίου εκπροσώπησε  η Αντιδήμαρχος κ. Τσιρογιάννη Φανή.

Στην ημερίδα που διοργάνωσε η Γ.Γ.Ι. στις 8 Νοεμβρίου παρουσιάστηκε αναλυτικά το περιεχόμενο της Χάρτας, το θεσμικό της πλαίσιο και η εφαρμογή της στις τοπικές κοινωνίες για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς στους πολίτες.

Συμπερασματικά, οι δήμοι που υπέγραψαν τη Χάρτα, θα πρέπει να καταρτίσουν ένα Σχέδιο Δράσης για την ένταξη της ισότητας των φύλων στις τοπικές κοινωνίες, στο οποίο θα καθορίζονται οι προτεραιότητες, οι ενέργειες και τα μέσα με τη βοήθεια του Οδηγού Εφαρμογής της Χάρτας που έχει εκπονηθεί για το σκοπό αυτό από τη Γ.Γ.Ι.

.

 

Τελευταία τροποποίηση στις18 Νοεμβρίου 2011, 15:23
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ