Πήρε το σήμα πιστοποίησης καταλληλότητας η παιδική χαρά στο Παυσίλυπο (+Φώτο +Βίντεο) Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
- Εκτύπωση
Το ειδικό σήμα πιστοποίησης καταλληλότητας έλαβε η παιδική χαρά του Παυσιλύπου και πλέον απομένουν λεπτομέρειες που δεν έχουν να κάνουν με εργασίες ή τεχνικά θέματα για να ξεκινήσει και επίσημα τη λειτουργία της.
Λεμέ «και επίσημα» καθώς τις τρεις τέσσερις τελευταίες μέρες είναι ανοιχτή και μπορούν τα παιδιά να τη χρησιμοποιήσουν αν και πλέον μπαίνουμε σε χρονική περίοδο που λίγες φορές θα το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.
Δείτε Βίντεο του KarditsaLive.Net από την Φθινοπωρινή παιδική χαρά του Παυσίλυπου:
Να επανέρθουμε όμως στο θέμα του σήματος που στην ουσία εγκρίνει την καταλληλότητα λειτουργίας της παιδικής χαράς. Το έγγραφο εστάλη από την επιτροπή ελέγχου παιδικών χαρών της αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, πριν από 5 ημέρες(19-11-2015) και λέει ότι αφού ελήφθησαν υπόψιν τόσο εισηγήσεις των υπηρεσιών του Δήμου Καρδίτσας και οι απαντήσεις του υπουργείου, όσο και η εισήγηση του πιστοποιημένου φορέα ελέγχου TUV HELLAS (TUV NORD) Α.Ε., διαπιστώνει πληρότητα του τελικού φακέλου και πιστοποιεί καταλληλότητα λειτουργίας.
Γνωστοποιεί την απόδοση του σήματος που καθιστά έγκυρα όλα τα προηγούμενα και το οποίο έχει ισχύ μέχρι 3-7-2016, οπότε θα υπάρξει και επανέλεγχος.
Ας έρθουμε όμως και στα υπολειπόμενα που πρέπει να γίνουν. Είπαμε στην αρχή ότι τα τεχνικά θέματα έχουν ολοκληρωθεί. Κάποια διοικητικά είναι αυτά που απομένουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αφορούν την εποπτεία-φύλαξη του χώρου, τον σχηματισμό επιτροπής ελέγχου και γενικότερα πράξεις διοικητικές που θα γίνουν με αποφάσεις διοικητικών οργάνων του Δήμου ή του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το γεγονός πάντως είναι πως έστω με καθυστέρηση και με ένα καλοκαίρι να πάει χαμένο η παιδική χαρά πήρε την πολυπόθητη πιστοποίηση και τώρα καλείται ο Δήμος όχι μόνο να φροντίσει για την ομαλή λειτουργία της αλλά και να τη διατηρήσει σε τέτοια κατάσταση που δεν θα ξαναχρειαστεί να βάλει λουκέτο έστω και για μικρό χρονικό διάστημα.
Π.Κ.


















