.
.
.

Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2010

Το σχέδιο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Γιάννης ΡαγκούσηςΚάτω από 380 δήμους και 14 περιφέρειες περιλαμβάνει ο "Καποδίστριας II" που παρουσίασε το Σάββατο 9 Ιανουαρίου το απόγευμα, ο υπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κος Γιάννης Ραγκούσης σε πάνω από 70 βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. οι οποίοι συμμετείχαν στο διευρυμένο Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας.

Νίκησε ο Σ.Π.Α.Κ. την Μεταμόρφωση

Νίκησε ο Σ.Π.Α.Κ.Επιτέλους έσπασε το ρόδι ο Σ.Π.Α.Κ. και πέτυχε τη πολυπόθητη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας. Η νίκη ήρθε απέναντι στην ομάδα της Μεταμόρφωσης με 1-3 σετ. Στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής που έγινε στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός δεν άφησε κανένα περιθώριο στην πρωτοπόρο Παναχαϊκή, νίκησε με 3-0 σετ και συνέχισε το σερί του, ενώ η Παναχαϊκή γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Βόμβα στην καρδιά της Δημοκρατίας

Βόμβα στον προάυλιο χώρο της ΒουλήςΕκρηκτικός μηχανισμός, τοποθετημένος σε κάδο απορριμμάτων, εξερράγη στις 20:00, κοντά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη έξω από την Βουλή των Ελλήνων. Στις 19:43, άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και προειδοποίησε ότι "Σε 17 λεπτά θα εκραγεί βόμβα στη Βουλή σε κάδο απορριμάτων. Δεν είναι φάρσα".

4 οι νεκροί από την Εθνική Ομάδα του Τόγκο

Τρομοκρατικό χτύπημα με θύμα την ομάδα του ΤόγκοΟ αριθμός των θυμάτων μετά τη δολοφονική επίθεση στο πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες του Τόγκο, ολοένα και αυξάνεται σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ που προκύπτουν από τη Γαλλία. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες, για την ώρα, πληροφορίες, λίγο μετά το θάνατο του οδηγού της αποστολής, τρία ακόμα μέλη των Αφρικανών υπέκυψαν στα τραύματα τους.

Νεκρός από σφαίρα 42χρονος κηνυγός

Νεκρός βρέθηκε 42χρονος κτηνοτρόφος από τα Ίβηρα Σερρών, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από το μεσημέρι. Ο 42χρονος έφυγε νωρίς το πρωί για την κτηνοτροφική του μονάδα που βρίσκεται πεντακόσια μέτρα από το χωριό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ