.
.
.

Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2012

Στο 90' διατηρήθηκε μόνος πρώτος ο Προδρομιακός στον 1ο όμιλο

Νικηφόρα ξεκίνησε το δεύτερο γύρο η ομάδα του Προδρομιακού αν και καρδιοχτύπησε για να περάσει τελικά στο 90' από την έδρα του Φύλλου διατηρώντας την πρώτη θέση στη βαθμολογία του 1ου ομίλου της Β' Ερασιτεχνικής Καρδίτσας.

Ζωντανή εξέλιξη από τα γήπεδα του 4ου ομίλου της Δ' Εθνικής

Στη σέντρα θα βρεθούν στις 15:00 ξανά μετά από τρεις εβομάδες οι ομάδες του 4ου ομίλου της Δ' Εθνικής με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Αμπελωνιακό και Α.Ο. Καρδίτσα ενώ οι υπόλοιπες τρεις ομάδες του νομού μας αγωνίζονται η μέν Αναγέννηση Καρδίτσας στο ΔΑΚ με αντίπαλο τα Καμένα Βούρλα ενώ στο γήπεδο των Καμινάδων υπάρχει το ντέρμπι του νομού μας με τον Ταυρωπό να υποδέχεται την Α.Ε. Μουζακίου.

Εύκολη νίκη και για τα κορίτσια του ΣΠΑΚ στα Μεγάλα Καλύβια

Σε παράσταση για ένα ρόλο ήταν το ματς της γυναικείας ομάδας του ΣΠΑΚ. Το συγκρότημα του Τάσου Ασημακόπουλου κέρδισε στα Τρίκαλα τα Μεγάλα Καλύβια με 3-0 και προελαύνει μόνη αήττητη στον όμιλό της.

Στη σέντρα ξανά την Κυριακή ο 4ος όμιλος της Δ' Εθνικής

Με τον αγώνα των δύο πρωτοπόρων στη βαθμολογία του 4ου ομίλου της Δ' Εθνικής Αμπελωνιακού και Α.Ο. Καρδίτσα να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής συνεχίζονται την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012 οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων.

Καθαρή νίκη του ΣΠΑΚ επί της Παλλήνης

Επιστροφή στις νίκες για τον ΣΠΑΚ που το απόγευμα του Σαββάτου μπήκε με το δεξί στο 2012 για την Α2 Βόλεϊ ανδρών και με αντίπαλο την ομάδα της Παλλήνης στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ