.
.
.
.
.

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018

Ελευθερία Τίγκα: "Κρίση πανικού! Φίλος ή εχθρός;"

Ο Γιάννης καταφέρνει και βγάζει εις πέρας πολλά σημαντικά πράγματα στην καθημερινότητα του. Δουλεύει, πληρώνει λογαριασμούς, δίνει το παρόν σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, αφιερώνει χρόνο στους φίλους του, πηγαίνει για ψώνια, βλέπει ταινίες με τη φίλη του τα βράδια.

Μουσική περιοδεία από τον Σωτήρη Λέτσιο και τους «The Circle Orchestra» (+Βίντεο)

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, στις 8:30 το βράδυ, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, ξεκινά η μουσική περιοδεία του μουσικού σχήματος «The Circle Orchestra», όπου μετέχει και ο Καρδιτσιώτης Σωτήρης Λέτσιος.

Αμφικτιονία Θεσσαλών Καραγκούνηδων: "Το 5ο Καραγούνικο Αντάμωμα στην ΕΤ-3"

Οι Καραγκούνηδες, οι φίλοι τους και όσοι αγαπούν την παράδοση την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στις 13.00 μ. μ. θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από την ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Κυριακή στο χωριό» το 5ο Καραγούνικο Αντάμωμα.

Παρουσιάστηκε ο συνδυασμός «Νέοι Ορίζοντες» για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα με επικεφαλής τον Παναγιώτη Νάνο (+Φώτο +Βίντεο)

«Νέοι Ορίζοντες» είναι το όνομα του συνδυασμού που θα ηγηθεί ο Παναγιώτης Νάνος, διεκδικώντας το δικαίωμα να διοικήσει τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

Έναρξη εφαρμογής του θεσμού «ημέρα ακρόασης πολιτών» από την Ελληνική Αστυνομία στη Θεσσαλία

Εγκαινιάστηκε σήμερα (Πέμπτη 25 Οκτωβρίου) η πρώτη ημέρα εφαρμογής του θεσμού της «ημέρας ακρόασης των πολιτών», που καθιερώθηκε με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων: Να στελεχωθεί άμεσα η Παιδιατρική κλινική του Γ.Ν. Καρδίτσας

Χαιρετίζουμε την σημερινή κινητοποίηση ιατρών και εργαζομένων του Νοσοκομείου Καρδίτσας για την υπολειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής, καθώς και παλαιότερες προσπάθειες ιατρών και φορέων του νομού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ