.
.
.
.
.

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018

ΕΒΕ Καρδίτσας: Με εντάσεις και ενστάσεις ο απολογισμός για Εμποροβιοτεχνική και Εκπτωτικό Χωριό (+Φώτο +Βίντεο)

Το ήρεμο κλίμα προηγούμενων συνεδριάσεων της παρούσας Διοίκησης του ΕΒΕ Καρδίτσας «πήγε περίπατο» το απόγευμα της Τρίτης, κατά τον απολογισμό της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης και του Εκπτωτικού Χωριού.

Για το πρόγραμμα Open Mall ενημερώθηκε το Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας

Η ανάγκη έγκρισης κάποιων διαδικαστικών θεμάτων που αφορούν στην συνεργασία του Επιμελητηρίου με τον Δήμο Καρδίτσας για το πρόγραμμα open mall, έδωσε την ευκαιρία ενημέρωσης των συμβούλων του για την πορεία του προγράμματος.

Αίτηση γα συνολική παραχώρηση του χώρου των Καπναποθηκών θα υποβάλλει το ΕΒΕ Καρδίτσας

Σε ομόφωνη εξουσιοδότηση της Διοικούσας Επιτροπής, να υποβάλει αίτημα για την παραχώρηση του επιπλέον χώρου των Καπναποθηκών, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, προχώρησε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου στη συνεδρίαση της Τρίτης (30/10).

Οι κλήσεις ποδοσφαιριστών της ΕΠΣΚ για τις ομάδες Κ-16 και Κ-14 για τους αγώνες με τις ομάδες της ΕΠΣ Λάρισας

Από τους Ενωσιακούς Προπονητές της ΕΠΣΚ γνωστοποιήθηκαν οι κλήσεις των ποδοσφαιριστών για τους αγώνες της Κ-16 και Κ-14 για τους αγώνες με την ΕΠΣ Λάρισας που θα πραγματοποιηθούν στους Σοφάδες την Τετάρτη (31/10).

Στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης το σχέδιο νόμου για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Στάλθηκε χθες στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης για επεξεργασία από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή, το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι. (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις».

Νέος ισχυρός μετασεισμός στη Ζάκυνθο με μέγεθος 5,5 Ρίχτερ

Νέα ισχυρή μετασεισμική δόνηση μεγέθους 5,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην θαλάσσια περιοχή νότια της Ζακύνθου το απόγευμα της Τρίτης και μετά τα 5,3 Ρίχτερ που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ