.
.
.
.
.

Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωση συνεργασίας της Δημοτικής Παράταξης Νέστωρ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο

Με την παρούσα ανακοίνωση θέτουμε στη γνώση των συμπολιτών και φίλων μας ότι η Δημοτική Παράταξη Ν.Ε.Σ.ΤΩΡ θα κατέλθει στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 συνεργαζόμενη με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλειο Τσιάκο.

Ο Σύλλογος πάλης Γ.Α.Σ. Πλαστήρας στο 2ο & 15ο Nηπιαγωγείο Καρδίτσας

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού ο σύλλογος πάλης Γ.Α.Σ. Πλαστήρας Καρδίτσας, επισκέφτηκε το 2o & 15o νηπιαγωγείο της πόλης μας και ενημέρωσαν τους μικρούς μαθητές για το άθλημα της Πάλης.

Δημ. Παπακώστας: "Το δημογραφικό....σαν σαράκι κατατρώει Ευρώπη - Ελλάδα - ορεινά..."

Με την ευκαιρία δημοσίευσης των αρνητικών στοιχείων από την ΕΛΣΤΑΤ για τη δημογραφική καθίζηση των ορεινών περιοχών του νομού μας και κατάταξη των δύο Δήμων, Λιμνης Πλαστήρα -Αργιθεας, στις προτελευταιες θέσεις (ποσοστά νέων εως 34 ετών, 22% και 18% αντίστοιχα, με ουραγό (πρώτο από το τέλος,τα Κ.Τζουμερκα Άρτας), αξίζει να ξανατονισουμε:

Παράταση για την Κάρτα Υγείας Αθλητή ζητά η ΕΠΣ Καρδίτσας από την ΕΠΟ

Επιστολή στην ΕΠΟ που κοινοποιείται στον Υπουργό Υγείας, στον Υφυπουργό Αθλητισμού, στα σωματεία της ΕΠΣΚ και στις υπόλοιπες Ενώσεις της χώρας απέστειλε η Εκτελεστικής Επιτροπή της ΕΠΣ Καρδίτσας με την οποία ζητά να δοθεί μια παράταση για την έκδοση της Κάρτας Υγείας Αθλητή.

Ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με τους φορείς της Καρδίτσας να απέχουν από αυτή

Ολοκληρώθηκε σήμερα Δευτέρα 8 Οκτωβρίου η 10ήμερη δημόσια διαβούλευση επί του σχεδίου νόμου «Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις».

Κ. Αγοραστός: "Η πολιτική Συνοχής, που ωφελεί εκατομμύρια Ευρωπαίων πολιτών στην καθημερινότητά τους, έρχεται από το παρελθόν αλλά ανήκει στο μέλλον"

«Η πολιτική Συνοχής με χρήσιμα έργα που ωφελούν εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρωπαίων πολιτών στην καθημερινότητά τους είναι πολιτική που έρχεται από το παρελθόν αλλά ανήκει στο μέλλον.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ