.
.
.
.

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018

Ξεκίνησε κρίσιμο 15νθήμερο για το μέλλον της Αναγέννησης - Ανέλαβε προπονητής ο Μπάμποβιτς (+Βίντεο)

Ένα πολύ κρίσιμο 15νθλημερο για το μέλλον της Αναγέννησης ξεκίνησε με το τέλος της ανοιχτής συζήτησης που οργανώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (1/11) στην αίθουσα του ΕΒΕ.

Αποστρατεύεται ο Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας, Ταξίαρχος Δημήτριος Γατσουνιάς

Αποστρατεύεται ο Ταξίαρχος Δημήτριος Γατσουνιάς, Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας όπως έγινε γνωστό μετά τις κρίσεις Ταξιάρχων που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (1/11).

Ξεκινούν τη Δευτέρα (5/11) τα δωρεάν γεύματα σε σχολεία του ν. Καρδίτσας

Από την προσεχή Δευτέρα 5 Νοεμβρίου ξεκινά η παροχή δωρεάν γευμάτων στα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του ν. Καρδίτσας, που έχουν επιλεγεί να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα όπως μας ενημέρωσε η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Έυθ. Μητσιάδη

Συγχαίρει και ευχαριστεί η ΕΠΣ Καρδίτσας

Η Ε.Ε της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας θέλει να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές των Μικτών Ομάδων μας, Κ-16 και Κ-14, για την εμφάνισή τους και την προσπάθεια που κατέβαλλαν στα πρώτα δύσκολα παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Λάρισας, για το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, έστω και αν δεν νίκησαν.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων η ακυρωτική απόφαση μίσθωσης χώρου στα Λουτρά Σμοκόβου (+Βίντεο)

Την παρέμβαση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων στο να εκτελεστεί η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας που αφορά την παύση εκμίσθωσης χώρου στα Λουτρά Σμοκόβου σε ιδιώτη για παροχή μη θεραπευτικού μασάζ ζήτησε με ερώτησή του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Σοφάδων και μέλος της Λουτρά Σμοκόβου - Δολοπία Α.Ε. ΟΤΑ Μπάμπης Παπαδόπουλος.

Αποστρατεύεται ο Γ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας Ιωάννης Τόλιας - Αναλυτικά οι κρίσεις των Υποστρατήγων στην ΕΛ.ΑΣ.

Αποστρατεύεται ο Υποστράτηγος Ι. Τόλιας που υπηρετούσε ως Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Θεσσαλίας μετά τις κρίσεις Υποστρατήγων που πραγματοποιήθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ