.
.
.
.
.

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018

Κατέρρευσε μπαλκόνι στη Μασσαλία– Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά

Τμήμα ενός μπαλκονιού κατέρρευσε με αποτέλεσμα να τραυματισθούν ελαφρά τρεις άνθρωποι σήμερα στη Μασσαλία, σε δρόμο που βρίσκεται στη διαδρομή της πορείας που πραγματοποιούν μερικές χιλιάδες κάτοικοι στη μνήμη των θυμάτων της κατάρρευσης δύο παλιών πολυκατοικιών στο κέντρο της πόλης.

Α1 ΕΣΚΑΘ: Ήττα εκτός προγράμματος εντός έδρας για το Γ.Σ. Σοφάδων - Άλλη μια ήττα και για το Γ.Σ. Μουζακίου

Έβαλε τα δάκτυλά του και έβγαλε τα μάτια του ο Γ.Σ. Σοφάδες στο παιχνίδι με τους Γόμφους γνωρίζοντας εκτός προγράμματος εντός έδρας ήττα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Δημοκρατικής Κίνησης Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (Α.ΔΗ.Κ.Ε.) ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Καρδίτσας ευχαριστεί όλους τους εκπαιδευτικούς στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση που πήραν μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στo Υπηρεσιακό Συμβούλιο και με την ψήφο τους ανέδειξαν τον συνδυασμό μας πρώτη δύναμη.

Α1' ΕΠΣΚ: Με ανατροπή η Μαυραϊκή - Νίκες για Δασοχώρι και Καρποχώρι (Ρεπορτάζ)

Νίκη με ανατροπή για την Μαυραϊκή για την 8η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΚ που διατηρήθηκε έτσι στο +5 από Καρποχώρι και Δασοχώρι που επικράτησαν με αντιπάλους Προδρομιακό και Ολ. Παλαιοκκλησίου αντίστοιχα.

Α' ΕΠΣΚ: Πέρασε από τη Φαναρίου ο Ηρακλής Σοφάδων και έπιασε κορυφή - Στον Ατρόμητο το ντέρμπι (Ρεπορτάζ)

Νέα αλλαγή στην κορυφή της βαθμολογίας της Α' ΕΠΣΚ είχαμε μετά την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή Σοφάδων να περνά από τη Φαναρίου νικηφόρα.

Γ' Εθνική - 4ος όμιλος: Βαριά ήττα του Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο Πανθεσσαλικό

Σέντρα στην 7η αγωνιστική είχαμε το απόγευμα του Σαββάτου (10/11) στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής με την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Προς δημοπράτηση η ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών στο Δήμο Φαρκαδόνας

Δόθηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας η έγκριση για τη δημοπράτηση των έργων «Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού Δ.Δ. Κεραμιδίου - Φαρκαδόνας» και «Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού Δ.Δ. Ζάρκου», συνολικού προϋπολογισμού 991.000,00 ευρώ.

Fake News τα 19 εκατομμύρια ευρώ σε σπίτι πρώην υπουργού - Διάψευση της εφημερίδας Δημοκρατία από την ΕΛ.ΑΣ.

Σε άμεση διάψευση του αποκλειστικού ρεπορτάζ της εφημερίδας "Δημοκρατίας" για εντοπισμό 19 εκατομμυρίων ευρώ σε σπίτι πρώην Υπουργού προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία το μεσημέρι του Σαββάτου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ