.
.
.
.
.

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018

Η Μέι εξασφάλισε τη στήριξη του Υπουργικού Συμβουλίου για το Brexit

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι ανακοίνωσε, το βράδυ της Τετάρτης, ότι εξασφάλισε την στήριξη των υπουργών στο προσχέδιο συμφωνίας για το Brexit, σε σύντομη δήλωσή της μετά το τέλος της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, η οποία ήταν... μαραθώνια.

Ακυρώθηκε απόφαση του Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα για συμμετοχή του Δήμου στην Π.Α.Δ.Υ.Θ.

Σε ακύρωση της αριθμ. 193/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα, σχετικά με συμμετοχή του Δήμου στην Π.Α.Δ.Υ.Θ. Α.Ε. προχώρησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Σε δωρεά ειδικού οχήματος στην 8η ΕΜΑΚ θα προχωρήσει η ΠΕΔ Θεσσαλίας

Στη δωρεά ενός ειδικού οχήματος μεταφοράς προσωπικού και υλικών για ορεινές διασώσεις, στο Πυροσβεστικό Σώμα για αποκλειστική χρήση από την 8η ΕΜΑΚ θα προχωρήσει η ΠΕΔ Θεσσαλίας μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.

Μενέλαος Παπαδημητρίου: To Ανθηρό Αργιθέας στην ΕΡΤ-1 και την εκπομπή "Από πέτρα και χρόνο"

Την Κυριακή στις 18.11.2018 και από ώρα 12:30 έως 13:00 (το μεσημέρι) θα προβληθεί στην ΕΡΤ 1 και στην εκπομπή <<ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ>> το 2ο ντοκιμαντέρ του Σκηνοθέτη – Ηθοποιού ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ που γυρίσθηκε στις 29 & 30.6.2018 και είναι αφιερωμένο στο ΑΝΘΗΡΟ ΑΡΓΙΘΕΑΣ (το 1ο ήταν αφιερωμένο στο Πετρίλο και προβλήθηκε στις 4.11.2018).

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης κλοπής χαλκού

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, συγχαίρει τα νυχτερινά πληρώματα της Ο.Π.Κ.Ε. και του Α. Τ. Σοφάδων που κατά την διάρκεια της υπηρεσίας τους την 13η Νοεμβρίου και πέραν του ωραρίου τους,

Ξεκινούν οκτάμηνη εργασία άλλοι 5 άνεργοι στο Δήμο Παλαμά

Την πρόσληψη 5 ανέργων στο Δήμο Παλαμά μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ από την Πεμπτη 15 Νοεμβρίου έως και 14 Ιουλίου 2019 ανακοίνωσε με απόφασή του ο Δήμαρχος Παλαμά Γ. Σακελλαρίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ