.
.
.
.
.

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018

Πρόταση έξι σημείων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Καρδίτσα, ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο (+Φώτο +Βίντεο)

Πρόταση έξι σημείων που θα κατατεθεί στο υπουργείο Παιδείας, προκείμενου να υπάρξει βελτίωση των προβλεπομένων για την Καρδίτσα στο νομοσχέδιο για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

Ομόφωνα ζητά παράταση ωραρίου χρήσης μουσικής το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας (+Βίντεο)

Ομόφωνα έγινε αποδεκτή η πρόταση της Δημοτικής Αρχής από το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, για αίτημα αλλαγής του νόμου που αφορά στο ωράριο χρήσης μουσικής από καταστήματα εστίασης για την Παρασκευή και το Σάββατο.

Με 150 δρομείς η Running Team του ΙΕΚ ΑΚΜΗ έκλεψε τις εντυπώσεις στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

To IEK AKMH, το μεγαλύτερο ΙΕΚ στην Ελλάδα και 1 από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης, συμμετείχε και φέτος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας,

Στην Άνδρο ο Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας για τη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών (+Φώτο)

Στην Άνδρο ταξίδεψαν τρία μέλη του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καρδίτσας (ΕΟΣΚ), ο πρόεδρος Παντελής Μανώλης, και τα μέλη του Δ.Σ. Χρήστος Φασούλας και Αποστόλης Κηρύκος, όπου συμμετείχαν στις εργασίες της 2ης Πανελλήνιας Συνάντησης Μονοπατιών και στο 1ο Φεστιβάλ Πεζοπορίας που έγιναν στο νησί.

Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών: "45 χρόνια μετά, τα νεολαιίστικα-λαϊκά συνθήματα της εξέγερσης είναι πιο επίκαιρα από ποτέ!"

ΕΞΩ ΟΙ ΗΠΑ ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ: Γιατί ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός οξύνοντας τον ανταγωνισμό του με τους υπόλοιπους ιμπεριαλιστές (Ρωσία, Κίνα, ΕΕ) πρωτοστατεί στο ξαναμοίρασμα του κόσμου διαλύοντας χώρες και κομματιάζοντας λαούς.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ