.
.
.
.
.

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018

Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης

Την απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Μαΐου ανακοίνωσε πριν από λίγο σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Μπουτάρης, σε κλειστή συνάντηση με τους αντιδημάρχους, που βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη.

Η Ιερά μας Μητρόπολη υποδέχθηκε τεμάχιο ιερού λειψάνου του Αγίου Λουκά του ιατρού (+Φώτο)

Κλήρος και λαός με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Τιμόθεο υποδέχθηκαν τεμάχιο ιερού λειψάνου του εν αγίοις πατρός ημών Λουκά του ιατρού, αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, το οποίο κόμισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018.

Μικτές ομάδες: Δύο στα δύο για Κ-14 και Κ-16 στα Γρεβενά

Στα Γρεβενά αγωνίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (21/11) οι ομάδες Κ-14 και Κ-16 της ΕΠΣ Καρδίτσας αντιμετωπίζοντας τις αντίστοιχες της τοπικής Ένωσης και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του 2ου - 5ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου διεκδικεί ο Δήμος Καρδίτσας

Πρόταση για την ενεργειακή αναβάθμιση και εξοικονόμηση ενέργειας στο σχολικό κτίριο του 2ου-5ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Καρδίτσας προϋπολογισμού 1.060.041,65€ υποβάλλει ο Δήμος Καρδίτσας ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση με τίτλο “Ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης των δημόσιων κτηρίων στη Θεσσαλία” που προκήρυξε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλαίσιο του ΠΕΠ.

Έρχεται προς έγκριση σύμβαση για τοποθέτηση κάδων ρουχισμού στο Δήμο Καρδίτσας

Στην τελική ευθεία μπαίνει η πρωτοβουλία του Δήμου Καρδίτσας για την τοποθέτηση ειδικών κάδων συλλογής ρουχισμού καθώς στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο προγραμματίζεται να ληφθεί απόφαση για υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία που θα τους διαχειρίζεται.

Καταργείται το τέλος επιτηδεύματος για αγροτικούς συνεταιρισμούς και συνεταιρισμένους αγρότες

Η Κυβέρνηση καταθέτει σήμερα στη Βουλή ένα ακόμη μέτρο από αυτά που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ», ανέφερε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, μιλώντας στη Βουλή για την τροπολογία που καταργεί το τέλος επιτηδεύματος για αγρότες μέλη αγροτικών συνεταιρισμών, αγροτικούς συνεταιρισμούς κλπ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ