.
.
.
.
.

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018

Ανακοίνωση του Α.Σ. Μετέωρα για πλαστούς λαχνούς του σωματείου που διατίθενται στην Καρδίτσα

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί προσπάθεια εξαπάτησης του κοινού στο όνομα του Α.Σ. Μετέωρα εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας ποδοσφαίρου της Καλαμπάκας και με αφορμή διάθεση πλαστών λαχνών του σωματείου στην πόλη της Καρδίτσας.

Λαμία: Δεν τα κατάφερε ο κυνηγός που αυτοτραυματίστηκε κατά τη διάρκεια κυνηγιού

Δεν τα κατάφερε τελικά ο 61χρονος Λαμιώτης Γιώργος Πολύζος μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο κυνήγι το πρωί της Τετάρτης (14/11) και μετά από 8ημερη μάχη σε κρεβάτι της ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας, άφησε την τελευταία του πνοή.

Αλ. Παπαρήγα από την Καρδίτσα: Ενάντια στην τοποθέτηση ανεμογεννητριών στα Άγραφα τάσσεται το ΚΚΕ (+Φώτο +Βίντεο)

«Το ΚΚΕ είναι μαζί σας στην εναντίωσή σας να υλοποιηθεί η απόφαση της Ρ.Α.Ε. να χορηγήσει 21 άδειες στην περιοχή των Αγράφων, σε ιδιωτικά επιχειρησιακά συμφέροντα για εγκατάσταση ανεμογεννητριών».

Αντιμέτωπη με τον τραπεζίτη στο "Deal" η συμπατριώτισσά μας Βανέσα Αρβανίτη! (+Βίντεο)

Αντιμέτωπη με τον τραπεζίτη στο τηλεπαιχνίδι του Alpha "Deal" που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 22 Νοεμβρίου η συμπατριώτισσά μας Βανέσα Αρβανίτη.

Κοινή Θεσσαλική πεζοπορία οργανώνει ο Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας

Την Κυριακή 25 Νοέμβρη, σε συνεργασία με όλους τους πεζοπορικούς και ορειβατικούς συλλόγους της Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί η τελευταία κοινή Θεσσαλική ανάβαση για το 2018.

Ξεκινούν την Παρασκευή (23/11) οι αιτήσεις για 5.500 θέσεις πτυχιούχων ΑΕΙ και ΤΕΙ ηλικίας 22-29 ετών

Ξεκινά την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 την ίδια ώρα η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού,

Εργασίες βραχοπροστασίας στα Τέμπη 26-28 Νοεμβρίου

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας στην Κοιλάδα των Τεμπών,

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Γενική συνέλευση την Τρίτη 27 Νοεμβρίου

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς του νομού, να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, που θα γίνει την Τρίτη, 27 Νοεμβρίου στις 19:15, στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ