.
.
.
.

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε 27 δρόμους της Καρδίτσας - Δείτε ποιους δρόμους αφορά

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος από Δευτέρα 26 έως και Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και ώρες 07:00΄- 15:00΄ λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, επί των ακόλουθων οδών της Καρδίτσας:

Εκλογή και συγκρότηση σε Σώμα του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Σοφαδιτών Μαγνησίας

Η Τακτική Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας, που πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «FORUM», στο Βόλο, ήταν Εκλογοαπολογιστική.

Στο Φανάρι την Κυριακή (2/12) ο 6ος αγώνας Enduro βορείου και νοτίου Ελλάδος

Ο Σύλλογος Μοτοσυκλετιστων Καρδίτσας διοργανώνει τον 6ο αγώνα enduro βορείου και νοτίου Ελλάδος την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου με την υποστήριξη της αθλητικής ομοσπονδίας Ελλάδος και του δήμου Mουζακίου στο Φανάρι (12ο χιλιόμετρο Καρδίτσας Μουζακίου).

Οι διαιτητές των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ (24-25/11)

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (23/11) από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΚ οι διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας των αγώνων που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο (24-25/11).

Έπεσαν οι υπογραφές για τη μίσθωση του χιονοδρομικού κέντρου Λίμνης Πλαστήρα

Υπογράφηκε σήμερα Παρασκευή (23/11) η σύμβαση για τη μίσθωση του Χιονοδρομικού Κέντρου που βρίσκεται στη θέση «Λιβάδι-Καραμανώλη» της Τοπικής Κοινότητας Πεζούλας μεταξύ του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και του αναδόχου Βλάσιου Παπαθωμά o οποίος ανέλαβε την εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 25 και 26 Νοεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, επί τη ιερά μνήμη της αγίας και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ