.
.
.
.
.

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018

Α1 ΕΣΚΑΘ: Νίκες για Δαναούς και Γόμφους

Δύο αγώνες είχαμε να πραγματοποιούνται για την 6η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ που στιγματίστηκε από τον αιφνίδιο θάνατο πατέρα αθλητή στην Ελασσόνα και ενώ ο αγώνας ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την ΑΕΛ είχε οδηγηθεί στην παράταση.

Α1' ΕΠΣΚ: "Εξάσφαιρο" η Μαυραϊκή - Διπλά για Φύλλο και Δασοχώρι (Ρεπορτάζ)

Στο ένα τρίτο του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΚ φθάσαμε αισίως σήμερα Κυριακή (24/11) με τη Μαυραϊκή να συνεχίζει τον "καλπασμό" με θύμα το Μουζάκι αυτή τη φορά και με απώτερο στόχο τη συμμετοχή της από τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο νομό Καρδίτσας.

Α' ΕΠΣΚ: Διπλά για Ηρακλή, ΑΟΚ και Ταυρωπό - Ισοπαλίες στα υπόλοιπα! (Ρεπορτάζ)

Διατηρήθηκε για άλλη μια αγωνιστική στην πρώτη θέση της Α' ΕΠΣΚ ο Ηρακλής Σοφάδων μετά την εύκολη νίκη του επί της Παλαμαϊκής σε μια αγωνιστική που κυριάρχησαν οι ισοπαλίες.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ: Βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα της Κυριακής (25/11)

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού με δείκτη προειδοποίησης 2/3 εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (24/11) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με το οποίο ενημερώνει για μεταβολή του καιρού από το απόγευμα της Κυριακής με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Γ. Σακελλαρίου στο KarditsaLive.Net: "Ο δήμαρχος δεν πρέπει να είναι πάντα αρεστός αλλά ειλικρινής, έντιμος, δίκαιος και προσηλωμένος στο κοινό καλό"

Σε διαδικασία οργάνωσης για τις εκλογές του Μαΐου, βρίσκεται ο συνδυασμός του νυν δημάρχου Παλαμά κ Γιώργου Σακελλαρίου, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ