.
.
.
.
.

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

Σκέψεις στο Ε.Β.Ε. Καρδίτσας για εκδηλώσεις στήριξης της Αγοράς την περίοδο των εορτών

Πρόταση για προσπάθεια διοργάνωσης εκδηλώσεων, μέσω των οποίων θα στηριχθούν οι τοπικές επιχειρήσεις την περίοδο των εορτών ενέκρινε ομόφωνα το Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας.

Καιρός ν. Καρδίτσας: Βροχές και την Τετάρτη από την "Πηνελόπη" - Χιόνια στα ορεινά και κρύο την Πέμπτη

Βροχοπτώσεις σε όλο το νομό μας κυρίως από το μεσημέρι και μετά θα δώσει και την Τετάρτη (28/11) το βαρομετρικό χαμηλό "Πηνελόπη" όπως ονομάστηκε από τους μετεωρολόγους.

Επαναπροκήρυξη της θέσης του ειδικού συνεργάτη αποφάσισε το Δ.Σ. του ΕΒΕ

Σε επαναπροκήρυξη της θέσης του ειδικού συνεργάτη μέσω ΑΣΕΠ αποφάσισε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, αφού πρώτα κήρυξε άγονη την πρώτη προκήρυξη, όπως επιβάλλεται από τον κανονισμό.

Ετήσιο Απογευματινό Αγάπης την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στο Παυσίλυπο

Η Ορθόδοξη Ιεραποστολή Καρδίτσας και το Ορθόδοξο Ελληνικό Σωματείο Ενωμένη Ρωμηοσύνη, διοργανώνουν το Ετήσιο Απογευματινό Αγάπης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. στο Κέντρο Παυσίλυπο στην Καρδίτσα.

Υπόμνημα Σ.Β.Θ.Κ.Ε. σε Σπίρτζη για την απαγόρευση διέλευσης φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος απηύθυνε Υπόμνημα στον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη, σχετικά με τα προβλήματα που έχουν προκύψει στις επιχειρήσεις, από την απαγόρευση της διέλευσης των φορτηγών οχημάτων, άνω των 3,5 τόνων, από το παράπλευρο και εναλλακτικό οδικό δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων και των οδών ταχείας κυκλοφορίας.

Στη Ρουμανία εκπαιδευτικοί του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας

Στα πλαίσια της υλοποίησης του Νέου Προγράμματος ​ Erasmus+ ΚΑ2 (Συμπράξεις Ανταλλαγών μεταξύ Σχολείων) που υλοποιεί το 5ο Δημοτικό Σχολείο καρδίτσας, τρεις εκπαιδευτικοί του σχολείου μας μετέβησαν στην ​ Craiova της Ρουμανίας​, από τις 18 έως τις 24 Νοεμβρίου 2018 για την 1η συνάντηση εργασιών με τους ευρωπαίους εταίρους.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ