.
.
.
.

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

Ε.Ο.Σ.Κ.: ‘’Βούλιαξε’’ από πεζοπόρους και ορειβάτες η Αργιθέα

Ο θεσμός την κοινών Θεσσαλικών αναβάσεων διανύει τον τέταρτο χρόνο του και είναι μία αφορμή για τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των ορειβατικών συλλόγων και την εδραίωση των συνεργασιών σε πολλούς τομείς.

Α.Ο. Σελλάνων: Ενισχύεται το τεχνικό τιμ

H Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον γυμναστή φυσικής κατάστασης Γιώργο Μιλήγκα και τον γυμναστή τερματοφυλάκων Μάνος Μανωλικίδης.

Ανακοίνωση του ΕΦΚΑ για τα ειδοποιητήρια των ασφαλισμένων για τον Οκτώβριο του 2018

Το διήμερο 30 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου θα αναρτηθούν τα ειδοποιητήρια για τους ασφαλισμένους στον ΕΦΚΑ όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του σήμερα (28/11) ο οργανισμός.

63 συλλήψεις για δύο εγκληματικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνταν στο λαθρεμπόριο χρυσού

Δύο πολυμελείς Εγκληματικές Οργανώσεις, οι οποίες δραστηριοποιούντο, τουλάχιστον την τελευταία διετία, στην κακουργηματική λαθρεμπορία χρυσού, κυρίως σε μορφή σκραπ, μέσω της τέλεσης περισσότερων αξιόποινων πράξεων σχετικά με την μη καταβολή νόμιμων φόρων και άλλων νόμιμων επιβαρύνσεων κατά την αγορά, πώληση, παραλαβή, εμπορία, κατοχή, αποθήκευση και παράνομη εξαγωγή στην Τουρκία εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Περιβαλλοντική και Οικολογική Παρέμβαση: "Υπάρχει συνάφεια Μ.Τ.Σ. Χωροταξία της Υπαίθρου με ...Πρωτόκολλα μετρήσεων Ταμείου;"

Αγαπητοί Πολίτες

Με αφορμή την πρόσφατη θλιβερή ιστορία του τίτλου σπουδών της <<άτυχης καθαρίστριας>> που συγκλονίζει το Πανελλήνιο και προς την οποία το σωματείο μας εκφράζει την απόλυτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη,

Β. Κόκκαλης: Χαράσσεται εθνική στρατηγική πενταετίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη του βαμβακιού

Τη χάραξη μίας σταθερής, ενιαίας και ομόθυμης εθνικής στρατηγικής για την καλλιέργεια του βαμβακιού στη χώρα μας, σηματοδοτεί η ομάδα εργασίας για το βαμβάκι, η οποία τελούσα υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, συνεδρίασε το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος στη Λάρισα, παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη.

Πρόταση για κατάργηση άλλων δύο Νηπιαγωγείων στους Δήμους Μουζακίου και Σοφάδων

Άλλα δύο νηπιαγωγεία του ν. Καρδίτσας προτείνονται από τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για κατάργηση από τη νέα σχολική περίοδο (2019-2020) και ενώ ήδη βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας.

Αριστοτέλης Σπάνιας: Νοσοκομείο επικουρικών το νοσοκομείο Καρδίτσας (+Βίντεο)

Σε βασικά προβλήματα που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου Καρδίτσας, αναφέρθηκε στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης, που παραχώρησε ο ιατρικός Σύλλογος, ο πρόεδρός του κ. Αριστοτέλης Σπάνιας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ