.
.
.
.
.

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

Εγκρίθηκαν τεύχη δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα 7,4 εκατ. ευρώ στην Π.Ε. Τρικάλων

Εγκρίσεις τευχών δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 7.376.000 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ξεκινούν εργασία άλλοι 10 άνεργοι στο Δήμο Σοφάδων

Την πρόσληψη άλλων 10 ανέργων στο Δήμο Σοφάδων μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ από 1 Δεκεμβρίου έως και 30 Ιουλίου 2019 γνωστοποίησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Σοφάδων Θ. Σκάρλος.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εορτασμού του Πολιούχου και Προστάτη της Καρδίτσας Αγίου Σεραφείμ

Πανηγυρίζει καὶ φέτος ἡ τοπική μας Ἐκκλησία ἐπὶ τῇ μνήμῃ τοῦ ἁγίου ἐνδόξου ἱερομάρτυρος Σεραφείμ, ἀρχιεπισκόπου Φαναρίου καὶ Νεοχωρίου, τοῦ θαυματουργοῦ· καὶ μᾶς καλεῖ νὰ τὸν τιμήσουμε εὐσεβοφρόνως, διότι αὐτὸς εἶναι ὁ φύλαξ καὶ προστάτης τοῦ τόπου μας, βοηθὸς καὶ συμπαραστάτης σὲ κάθε περίσταση καὶ θλίψη τοῦ βίου.

Καρδιτσιώτης ο αστυνομικός που συνελήφθη για συμμετοχή στο κύκλωμα που δραστηριοποιούνταν στο λαθρεμπόριο χρυσού

Από την Καρδίτσα κατάγεται ο 28χρονος αστυνομικός σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας zougla.gr που συνελήφθη στη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. με τις συλλήψεις 63 ατόμων που δραστηριοποιούνταν στο λαθρεμπόριο χρυσού.

Πιστώθηκαν 21,9 εκατ. ευρώ σε 10.400 δικαιούχους του προγράμματος Βιολογικής Γεωργίας

Πιστώθηκαν σήμερα οι τραπεζικοί λογαριασμοί σε 10.378 δικαιούχους πανελλαδικά των Δράσεων 11.1.1. και 11.2.1. της Βιολογικής Γεωργίας του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Υπ. Παιδείας: 1.330 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών κλάδων/ειδικοτήτων Β/θμιας Εκπαίδευσης

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι, για το διδακτικό έτος 2018-2019, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές, πλήρους και μειωμένου ωραρίου, στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση:

ΝΟΔΕ ν. Καρδίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στο "δύο μέτρα δύο σταθμά"

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τακτική της κωλοτούμπας αποτελεί γνωστή και προσφιλή μέθοδο του ΣΥΡΙΖΑ σε πολλά θέματα. Όπως επίσης και η εκμετάλλευση συγκεντρώσεων, διαμαρτυριών και αντιδράσεων κοινωνικών φορέων ειδικά όταν αυτές αφορούν εθνικά θέματα.

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Παύλου Μητρούτσικου

Τελούμε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 στον Ιερό Ναό Άγιας Παρασκευής Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του λατρευτού μας συζύγου, αδελφού και θείου Παύλου Μητρούτσικου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ