.
.
.
.

Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2018

Α1' ΕΠΣΚ: Πήρε και το ντέρμπι κορυφής η Μαυραϊκή - Μεγάλο διπλό από το Φύλλο στη Ματαράγκα (Ρεπορτάζ)

Το ντέρμπι κορυφής της 7ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΚ πήγε με ανατροπή στη Μαυραϊκή που άνοιξε έτσι την βαθμολογική απόσταση από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας ενώ στο Προδρομιακός - Άρης είχαμε λευκή ισοπαλία.

Α' ΕΠΣΚ: "Επτάσφαιρο" η Μητρόπολη - Νίκες για Ταυρωπό και ΑΟΚ (Ρεπορτάζ)

Επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΚ ολοκληρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (3/11) με τον Αστέρα να διατηρεί την πρωτιά στη βαθμολογία κερδίζοντας στην Παλαμαϊκή και τον Ηρακλή Σοφάδων να τον ακολουθεί κατά πόδας επικρατώντας επίσης του Καππαδοκικού.

Προχωρούν έργα συνολικού προϋπολογισμού 2,4 εκατ. ευρώ για την Π.Ε. Τρικάλων

Εγκρίσεις τευχών δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 2.414.000 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Α' Εθνική Γυναικών: Πρώτη νίκη για τις Ελπίδες Καρδίτσας

Στο γήπεδο του Μαρτινέγκο αγωνίστηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (3/11) η ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη (1-2) στο πρωτάθλημα

Το 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας πύλη για την Ευρώπη για τα έτη 2018-2020

Tο 5º Γυμνάσιο Καρδίτσας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι και αυτήν τη σχολική χρονιά στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ θα συμμετάσχει ως εταίρος σε δύο Βασικές Δράσεις ΚΑ229 (Στρατηγικές Συμπράξεις αποκλειστικά μεταξύ σχολείων με σκοπό τη Συνεργασία για την καινοτομία και την ανταλλαγή καλών πρακτικών).

Αιχμηρή ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας με αποδέκτη τον Εμπορικό Σύλλογο και όχι μόνο...

Την έκπληξή της εκφράζει η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας για τη διοργάνωση εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων καθώς όπως τονίζει δεν ερωτήθη αν θέλει να συμμετέχει κάνοντας λόγο για αντιδεοντολογική συμπεριφορά από πλευράς του Εμπορικού Συλλόγου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ