.
.
.
.
.

Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018

Διακήρυξη και ψηφοδέλτια Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών/ΣΥΝΕΚ

Συναδέλφισσες/συνάδελφοι,

Την διετία που πέρασε συνεχίσαμε ως συνδικαλιστικό κίνημα στο δρόμο των κατακτήσεων. Καλούμαστε να συνεχίσουμε τους αγώνες μας για να γίνουν πράξη τα αιτήματα του κλάδου.

Α1 ΕΣΚΑΘ: Πήρε το ντέρμπι η Αναγέννηση

Στο κλειστό της Καρδίτσας τέθηκαν αντιμέτωπες για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν Αναγέννηση και Γ.Σ. Σοφάδων με τους κιτρινόμαυρους να κερδίζουν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες την ομάδα του Γυμναστικού.

Α' Εθνική Γυναικών: Κέρδισαν όλοι οι φιλοξενούμενοι

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής γυναικών με τις Ελπίδες θυμίζουμε να αγωνίζονται χθες Σάββατο στο Ηράκλειο κατακτώντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

«Αυτοκτόνησε» ο Απόλλων Μακρυχωρίου στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας (+Φώτο +Βίντεο)

Όταν πας στα αποδυτήρια προηγούμενος με 2-0 για το ημίχρονο και τελικά το μόνο σου όφελος είναι η ισοπαλία, τότε δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.

Β2 ΕΠΣΚ: Τετρακίνητοι Εθνικός και Νεφέλη - Πήρε το αήττητο της Αργιθέας η Μαγούλα

Εντός έδρας ήττα από τη Μαγούλα γνώρισε η Αργιθέα και έτσι δύο ομάδες (Νεφέλη και Εθνικός) κατάφεραν να συνεχίσουν ανίκητες μετά την ολοκλήρωση τεσσάρων αγωνιστικών.

Β1 ΕΠΣΚ: Προελαύνει ο Ερμής Μαυραχάδων - "Αγγλικό" διπλό από τον Πανελλήνιο

Ανίκητος ο Ερμής Μαυραχάδων μετά και την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΚ άνοιξε περισσότερο τη διαφορά από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας όπου βρίσκονται ο Πανελλήνιος που πέρασε με ανατροπή από την έδρα του Ηρακλή και το Νέο Μοναστήρι που παραχώρησε ισοπαλία στην Άρνη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ