.
.
.
.
.

Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018

Χρ. Κατσιαβριά στο KarditsaLive.Net: Το νομοσχέδιο αναβαθμίζει ακαδημαϊκά την Καρδίτσα

Με την ανακοίνωση του νομοσχεδίου για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας το KarditsaLive.Net επικοινώνησε με την βουλευτή Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρυσούλα Σιωροπούλου –Κατσιαβριά για ένα πρώτο σχόλιο, σε ότι αφορά στα τμήματα της Καρδίτσας.

Ξεκίνησαν, χωρίς την φιλαρμονική, οι εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας

Απουσία της φιλαρμονικής ξεκίνησαν επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας (5/11) οι εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας για την τόνωση της αγοραστικής κίνησης.

Επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης

Με το σύνθημα «Αθήνα Ψηλά», ούτως ώστε «να ξανασηκώσουμε την Αθήνα και να την πάμε εκεί που της πρέπει», ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης.

Στη δημοσιότητα το τελικό σχέδιο νόμου για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Τι χάνει και τι κερδίζει η Καρδίτσα

Το σχέδιο νόμου «Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις» κατατέθηκε στην Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή (ΚΕΝΕ) της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και στη συνέχεια θα κατατεθεί στην Ολομέλεια της Βουλής.

Επικαιροποίηση του σχεδίου αντιμετώπισης φαινομένων λειψυδρίας και ξηρασίας του Υδατικού Διαμερίσματος Θεσσαλίας

Στην επικαιροποίηση του σχεδίου αντιμετώπισης φαινομένων λειψυδρίας και ξηρασίας του Υδατικού Διαμερίσματος Θεσσαλίας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ