Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018

Όλγα Γκορτζή: Τα αναγνωρισμένα δικαιώματα των τμημάτων πιο σημαντικά από την έδρα

Την σπουδαιότητα των δικαιωμάτων κάθε τμήματος προβάλλει πέρα και πάνω από κάθε άλλη παράμετρο η πρόεδρος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας και αναπληρώτρια καθηγήτρια του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων κ. Όλγα Γκορτζή, σε δηλώσεις της στο KarditsaLive.Net αναφορικά με το σχέδιο νόμου για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Λάρισα: 29χρονος έβαζε φωτιές κάδους απορριμμάτων

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις πυρκαγιάς σε κάδους απορριμμάτων στη Λάρισα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου για τα αδικήματα του εμπρησμού και των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς.

Ιστορικές αποφάσεις μετά τη συνάντηση Τσίπρα και Ιερώνυμου - Δεν θα είναι δημόσιοι υπάλληλοι οι κληρικοί

Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε το απόγευμα της Τρίτης (6/11) ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τους μητροπολίτες Ιωαννίνων Μάξιμο και Πατρών Χρυσόστομο, καθώς και τον επίσκοπο Σαλώνων Αντώνιο, διευθυντή των οικονομικών υπηρεσιών της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Πρόσληψη 783 εκπαιδευτικών αναπληρωτών κλάδων/ειδικοτήτων Β/θμιας Εκπαίδευσης στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, για το σχολικό έτος 2018-2019, προσλαμβάνονται  783 εκπαιδευτικοί  κλάδων  ΕΑΕ  ΠΕ02,  ΠΕ03 και ΠΕ04,  ως προσωρινοί αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, 

Υπόμνημα του Σ.Β.Θ.Κ.Ε. στην Έφη Αχτσιόγλου για την ασφάλιση των μελών των Δ.Σ. των Α.Ε. στον ΕΦΚΑ

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος απέστειλε Υπόμνημα στην Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου, σχετικά με την ασφάλιση των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων Ανωνύμων Εταιρειών στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ