.
.
.
.
.

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018

Χρ. Κατσαβριά: "Η Καρδίτσα καινοτομεί για το βιβλίο και τον πολιτισμό"

Ένα μεγάλο βήμα για την πόλη της Καρδίτσας, έγινε με την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας 5ετούς διάρκειας για την Ψηφιακή Αναβάθμιση των βιβλιοθηκών σε ένα κοινό πλαίσιο δράσης, που υπογράφηκε την προηγούμενη εβδομάδα ανάμεσα στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού και του Δήμου Καρδίτσας.

Τα ανεπίσημα αποτελέσματα των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Καρδίτσας για το ΠΥΣΔΕ - ΚΥΣΔΕ - ΑΠΥΣΔΕ

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 5μ.μ. η καταμέτρηση των ψήφων στο 1ο ΓΕΛ Καρδίτσας για την εκλογική διαδικασία των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας ανάδειξης των αιρετών εκπροσώπων τους στα υπηρεσιακά συμβούλια.

ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρδίτσας: Ανάθεση θεματικών τομέων δράσης ΔΗΜ.Τ.Ε. Καρδίτσας

Ανακοινώθηκαν από τη ΔΗΜ.Τ.Ε. Καρδίτσας οι Τομεάρχες της Δημ.Τ.Ε.Καρδίτσας, όπως έγκρίθηκαν απο τον Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ. κ. Κονταδάκη Στυλιανό και μετά απο την εισήγηση του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ε. Καρδίτσας.

Ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε. Καρδίτσας για την οριστικοποίηση του σχεδίου νόμου για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Ούτε βήμα πίσω δεν έκανε τελικά το υπουργείο παιδείας, όπως φαίνεται από την οριστικοποίηση του σχεδίου νόμου για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Στην περιοχή των Ζαχαριωτών ο Δήμαρχος Καρδίτσας για τις εργασίες ασφαλτόστρωσης

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο “Συντηρήσεις και Βελτιώσεις Υποδομών Δ.Ε. Καρδίτσας Έτους 2017” προϋπολογισμού 530.000€ που χρηματοδοτείται από τη ΣΑΤΑ και τακτικά έσοδα του Δήμου, στο πλαίσιο του οποίου ασφαλτοστρώνονται αυτό το διάστημα δρόμοι εντός της πόλης της Καρδίτσας.

Ποια παπούτσια θα φορεθούν φέτος από την PanKo Shoes…

Οι διάσημοι σχεδιαστές δημιούργησαν υποδήματα που καλύπτουν κάθε γούστο και μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση. Βέβαια δεν έλειψαν και τα extreme σχέδια παπουτσιών που δύσκολα θα δούμε να κυκλοφορούν στους δρόμους.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ