.
.
.
.
.

Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018

Νέα εκπομπή «Τhe Foodtellers: Vol.1 με τον Βασίλη Χατζόπουλο» έρχεται στο IGTV από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ συνεχίζει να πρωτοπορεί τόσο εκπαιδευτικά όσο και στο σύγχρονο digital κόσμο με την ιδιαίτερα ενεργή παρουσία του και στα Social Μedia, για την οποία αναδείχθηκε Νο1 δύναμη στα Education Leaders Awards 2018, τον πλέον καταξιωμένο θεσμό που βραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στο χώρο της εκπαίδευσης.

Υπ. Παιδείας: 319 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, για το διδακτικό έτος 2018-2019, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Επ. Οδό Μουζακίου - Πορτής

Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κάθε είδους οχήµατος, για το χρονικό διάστηµα από Δευτέρα 12 Νoεμβρίου έως 30 Δεκεμβρίoυ 2018 και κατά τις ώρες 07:30΄ π.µ. µε 16:30 µ.µ., στη µία λωρίδα της κυκλοφορίας της Επαρχιακής οδού Καρδίτσας - Άρτας

Κάλεσμα της Κοινής Δράσης Εκπαιδευτικών Καρδίτσας στην παράσταση διαμαρτυρίας για τους αναπληρωτές

Πρώτιστο καθήκον μας να διεκδικήσουμε όλοι για τους αναπληρωτές συναδέλφους μόνιμη και σταθερή εργασία. Γιατί δεν ταιριάζει στους πιο νέους συναδέλφους εκπαιδευτικούς αυτή η απαξίωση. Και γιατί αν οι αναπληρωτές δεν γίνουν μόνιμοι είναι σίγουρο πως οι μόνιμοι θα γίνουν αναπληρωτές.

Κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καρδίτσας σε αντιπολεμική – διεθνιστική συγκέντρωση στο Στεφανοβίκειο

H ANT.AΡ.ΣΥ.Α ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ μαζί με άλλες συλλογικότητες, πολιτικές, αντιπολεμικές, κινήματα, Λαϊκές συνελεύσεις και φοιτητικούς συλλόγους στηρίζει και καλεί σε, Αντιπολεμική – διεθνιστική συγκέντρωση στο Στεφανοβίκειο το Σάββατο 10/11 στις 12:00.

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργ. Σχοινάς ομιλητής σε επιχειρηματικό δείπνο του Σ.Θ.Ε.Β.

Σημαντικό γεγονός αποτελεί για τον επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλίας η παρουσία του Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και ώρα 20.00 στη Λάρισα σε επιχειρηματικό δείπνο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ).

Τον ορισμό ημερομηνίας συνάντησης για εφ' όλης της ύλης συζήτηση στο Υπ. Υποδομών ζητά ο Δημ. Παπακώστας

Επιστολή προς τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη με κοινοποίηση στους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας σχετικά με τον ορισμό ημερομηνίας συνάντησης για θέματα που αφορούν τις υποδομές του Δήμου Αργιθέας απέστειλε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αργιθέας Δημ. Παπακώστας.

Άρθρο του Κ. Κουβαρά για τις εκλογές στο Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών, Οικοδόμων και Συναφών επαγγελμάτων ν. Καρδίτσας

Στις 10 – 11 και 12 Νοέμβρη πραγματοποιούνται οι αρχαιρεσίες του Συνδικάτου Εργατοτεχνιτών, οικοδόμων και Συναφών επαγγελμάτων νομού Καρδίτσας. Είναι τρεις μέρες κατά τις οποίες όλοι οι οικοδόμοι του νομού πρέπει να δώσουν το παρόν.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ