.
.
.
.

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

Αναβλήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας στη μνήμη του Χρήστου Εκίζογλου

Αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες ώρες ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων Δ.Δ.Σοφάδων στο Καππαδοκικό στην μνήμη του Χρήστου Εκίζογλου.

Στις 27 Δεκεμβρίου η Γενική Συνέλευση του Α.Σ.Κ. - Το πρώτο 15θήμερο του Μαρτίου έτοιμο το νέο κλειστό (+Φώτο +Βίντεο)

Δύο σημαντικές ειδήσεις βγήκαν από την ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης (18/12) ο ΑΣΚ, θέλοντας να κάνει κτήμα των Καρδιτσιωτών τα δεδομένα που έχουν να κάνουν με την ομάδα και φορούν κυρίως το παρόν και το μέλλον της.

Δεν θα διοργανώσει (τελικά) φέτος εορταστικές εκδηλώσεις το ΕΒΕ Καρδίτσας

Δεν κατάφερε να φθάσει σε διοργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων το Επιμελητήριο Καρδίτσας καθώς συνάντησε αντικειμενικές δυσκολίες και η τελική πρόταση της επιτροπής που είχε συσταθεί γι αυτό το σκοπό ήταν αρνητική.

Συνεδρίαση ΕΒΕ: Σκέψεις για ρεκόρ Γκίνες με υποψήφιες ...μπατζίνα, πλαστό και χωριάτικο λουκάνικο!

Στην εξέταση των προοπτικών για την ανάδειξη προϊόντων με Γεωγραφικό προσδιορισμό (Καρδίτσας) θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα του ΕΒΕ, θέλοντας να τα αναδείξει αλλά και να δώσει ώθηση σε τοπικές δημιουργίες.

Η έκθεση δράσεων πυροδότησε εντάσεις στη συνεδρίαση του ΕΒΕ Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Σημείο τριβής αποτέλεσε στην συνεδρίαση του ΕΒΕ Καρδίτσας της Τρίτης (18/12) η έκθεση προγραμματισμένων δράσεων που από φέτος πρέπει να συνοδεύει τον προϋπολογισμό του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και όλων των άλλων Επιμελητηρίων.

Βόλος: Τέλειωσε νωρίς η "καριέρα" τριών νεαρών που δραστηριοποιούνταν στις κλοπές

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, πέντε περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν σε περιοχές της Μαγνησίας.

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19/12 από τις 9π.μ. έως στις 5μ.μ, στο 1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας (έναντι Πυροσβεστικής Υπηρεσίας).

Γιώργος Καραβίδας: Απάντηση σε δημοσίευμα του κ. Δημ. Παπακώστα

Με αφορμή παρέμβαση του προέδρου του ΔΣ Αργιθέας κου Παπακώστα, που αφορούσε και σε δημοσίευμά μου για τις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας, συμπεριλαμβανόμενων και αναφορών στα σχεδιαζόμενα στην περιοχή μας έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, θα ήθελα να επισημάνω και ο ίδιος τα εξής:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ