Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018

UEFA: Το Europa League-2 έρχεται από το 2021

Η UEFA έδωσε όνομα και υλοποιεί το πλάνο για την τρίτη ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερες ανίσχυρες χώρες να παίξουν εκτός συνόρων. Το νέο format και το γενικότερο σχέδιο.

Λαμία: Θανατηφόρο τροχαίο για 20χρονο μετά από εκτροπή του αυτοκινήτου (+Φώτο)

Τροχαίο με θανάσιμο τραυματισμό 20χρονου μετά από εκτροπή αυτοκινήτου στην Μητροπολίτου Δαμασκηνού στα Καλύβια Λαμίας, σημειώθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα της Κυριακής (2/12).

Λάρισα: Ανακοίνωσε υποψήφιο Περιφερειάρχη και Δήμαρχο Λαρισαίων ο Δημ. Κουτσούμπας

Επίθεση στη κυβέρνηση αλλά και στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε από τη Λάρισα ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία που πραγματοποίησε σε πολιτική συγκέντρωση στη θεσσαλική πόλη.

Περιβαλλοντική και Οικολογική Παρέμβαση: "Το νόμιμο και το ηθικό ...της υδροληψίας στο αναψυκτήριο Φαναρίου... με τις απευθείας αναθέσεις"

Αγαπητοί Πολίτες

Το Δ.Σ της ΔΕΥΑ Μουζακίου με την 89/25-10-2018 Ομόφωνη Απόφασή του (Φ/Α1), "Επιβάλλει διοικητικό πρόστιμο παράνομης υδροληψίας στην εταιρεία ΚΟΙΝ.ΣΥΝ.ΕΠ. «ΡΟΜΒΟΣ Α.Ε.», ανερχόμενο στα 300,00€" γιατί όπως αναφέρει, παροχή που δεν έχει συνδεθεί υδρομετρητής… ΄΄αποτελεί απόδειξη κλοπής νερού΄΄.

Ενημερωτικό - απολογισμός των αιρετών του ΠΥΣΔΕ Καρδίτσας Γ. Αμπατζή & Χρ. Παπαστάθη

Συναδέλφισσες/συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε σχετικά με τα σημαντικότερα θέματα που απασχόλησαν το υπηρεσιακό συμβούλιο στις τελευταίες συνεδριάσεις, καθώς και για αριθμητικά στοιχεία υπηρεσιακών μεταβολών και προσλήψεων:

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ