Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018

9 συλλήψεις για 32 διαρρήξεις διαμερισμάτων σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη εννέα ατόμων που ως μέλη εγκληματικής ομάδας ενέχονται σε 32 διαρρήξεις διαμερισμάτων σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Τρίκαλα προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Υπόμνημα Σ.Β.Θ.Κ.Ε. σε Υπ.ΟΙ.ΑΝ. για τον Αναπτυξιακό νόμο

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος απηύθυνε Υπόμνημα προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, κ. Στέργιο Πιτσιόρλα και τον Γενικό Γραμματέα Στρατηγικών & Ιδιωτικών Επενδύσεων κ. Λόη Λαμπριανίδη, επανερχόμενος σε θέματα που σχετίζονται με την δυνατότητα των επιχειρήσεων για την άμεση και πλήρη αξιοποίηση των ευεργετημάτων που τους παρέχει ο ισχύων Αναπτυξιακός Νόμος.

Ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας στη Λάρισα με θέμα τις «Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»

Ημερίδα με θέμα «Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» διοργανώνει η Π.Ε.Δ Θεσσαλίας τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων (Ίωνος Δραγούμη 3, Δημαρχείο Λάρισας).

Διπλασιάστηκαν σε σχέση με το 2017 οι επιχειρήσεις που άνοιξαν στο ν. Καρδίτσας

Περισσότερες ήταν οι επιχειρήσεις που άνοιξαν το 2018 στο νομό Καρδίτσας σε σχέση με αυτές που έκλεισαν, σύμφωνα με τα στοιχεία που μας παρείχε το ΕΒΕ Καρδίτσας μετά από σχετικό αίτημα του KarditsaLive.Net.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ