.
.
.

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018

Δημ. Παπακώστας: Η ορεινή Αργιθέα Καρδίτσας & η Τετραφυλλία Άρτας ..."θύματα" των ημιτελών παρατημένων έργων Φράγματος Συκιάς!!!

Μετά τα πολλά δημοσιεύματα στο έγκυρο KarditsaLive.Net και άλλες e-φημεριδες για τα έργα Αχελωου, έχει πλέον αποκαλυφθεί και στους πιο φανατικούς οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ,ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει την πολιτική βούληση να συνεχίσει τα ημιτελή παρατημένα έργα της Συκιάς...

Χρ. Κατσαβριά στη Βουλή: "Κεφαλαιοποιούμε τα επιτεύγματα της τουριστικής οικονομίας"

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου, τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής στο νομοσχέδιο με τίτλο «Θεματικός Τουρισμός - Ειδικές Μορφές Τουρισμού – Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου στον τομέα του τουρισμού και της τουριστικής εκπαίδευσης - Στήριξη τουριστικής επιχειρηματικότητας και άλλες διατάξεις».

394.720 ευρώ στους Δήμους του ν. Καρδίτσας για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων (Δ' κατανομή)

Υπογράφηκε σήμερα η απόφαση για τη Δ' κατανομή του 2018 χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών στους Δήμους της Χώρας για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων.

Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο Γυναικών Παλαμά

Κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γυναικών Παλαμά, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, εξελέγησαν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη τριετία 2019 - 2020 - 2021.

Δηλώσεις ωρών χρήσης παρόχθιων παροχών ηλεκτρικού ρεύματος από παραγωγούς της Δ.Ε. Κάμπου

Οι παραγωγοί της Δημοτικής Ενότητας Κάμπου του Δήμου Καρδίτσας οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει τις ώρες χρήσης των παρόχθιων παροχών ηλεκτρικού ρεύματος για το έτος 2018, θα πρέπει να τις δηλώσουν μέχρι 19-12-2018.

Βραβεία για το Δήμο Καρδίτσας στα "Best City Awards 2018"

“GOLD” βραβείο στην κατηγορία “Κινητικότητα & Μεταφορές - Πλατφόρμες για έξυπνη μετακίνηση πολιτών” για την πρώτη υλοποίηση πλατφόρμας carpooling (συνεργατικής μετακίνησης έλαβε ο Δήμος Καρδίτσας κατά την απονομή των βραβείων της διοργάνωσης Best City Awards 2018.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ