.
.
.
.
.

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

Συγχαίρει την Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας η Χρυσούλα Κατσαβριά - Σιωροπούλου

Θέλω να συγχαρώ από τα βάθη της καρδιάς μου, για την εντυπωσιακή της πορεία τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου "ΕΛΠΙΔΕΣ" Καρδίτσας, που αγωνίστηκε με όραμα την καλύτερη δυνατή διάκριση και πέτυχε τη συμμετοχή της χώρας μας στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Champions League.

Ο Ασπρόπυργος η 24η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα στην προπονητική του καριέρα

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Γιώργος Βαζάκας. Ο 58χρονος τεχνικός συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ασπρόπυργου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Για 6 και πλέον ώρες κλειστό το ρεύμα της Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας λόγω ανατροπής νταλίκας στη Φθιώτιδα

Με τη βοήθεια δύο μεγάλων γερανοφόρων και ειδικής πλατφόρμας, απομακρύνθηκε από το οδόστρωμα της Εθνικής Οδού η νταλίκα με το φορτίο της, που ανετράπη στις 13:40 το μεσημέρι της Δευτέρας (11/6) στο 164,5 χιλιόμετρο Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του Λογγού.

Δήλωση Κ. Αγοραστού για το νέο Μεσοπρόθεσμο

«Με το νέο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019-22, το πολυνομοσχέδιο για την 4η αξιολόγηση και το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών, η κυβέρνηση επιβάλλει στην Αυτοδιοίκηση «καθαρή παραμονή» σε μνημονιακή λιτότητα και «ξεκάθαρη επιτροπεία» από την κεντρική γραφειοκρατία».

Προχωρούν δύο οδικά έργα για την Π.Ε. Τρικάλων

Δύο έργα προϋπολογισμού 314.000,00 ευρώ προχωρούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, καθώς υπογράφθηκε η διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συνάντηση Βασιλειάδη - Αγοραστού για τα αθλητικά έργα στη Θεσσαλία

Αθλητικά θέματα, υποδομές και αθλητικές διοργανώσεις στη Θεσσαλία βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ