.
.
.
.
.

Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018

Τα ολιγομελή τμήματα των επαγγελματικών λυκείων που εγκρίθηκαν για τη Δ.Δ.Ε Καρδίτσας

Με απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρη Μπαξεβανάκη εγκρίθηκε, η κατ’ εξαίρεση λειτουργία τμημάτων στα Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας, με αριθμό μαθητών/-τριών μικρότερο από τον προβλεπόμενο.

Ανάκληση κούπας από τον ΕΦΕΤ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση προϊόντος, κούπες από ίνες bamboo, στις οποίες διαπιστώθηκε μετανάστευση μελαμίνης σε συγκεντρώσεις που υπερβαίνουν τα ανώτατα νομοθετικά επιτρεπόμενα όρια για τη χρήση τους σε επαφή με τρόφιμα.

Στο Γενικό Λογιστήριο η προκήρυξη για προσωπικό στον βρεφονηπιακό του ΟΑΕΔ στην Καρδίτσα

Η προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού στον νέο παιδικό σταθμό του ΟΑΕΔ στην Καρδίτσα, βρίσκεται στο Γενικό Λογιστήριο και απομένει μία υπογραφή για να τεθεί σε ισχύ.

Σύλληψη ατόμου για εμπρησμό απο πρόθεση στον Μαραθώνα Αττικής

Συνελήφθη σήμερα 1 Αυγούστου, από αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ., σε συνεργασία με υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας,

Υπογράφτηκε η σύμβαση για τον καθαρισμό της κοίτης του Πηνειού και του Ενιπέα

Στον καθαρισμό της κοίτης του Πηνειού και του Ενιπέα και στη συντήρηση των αναχωμάτων τους προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό η σύμβαση του έργου με τίτλο «Αντιπλημμυρική προστασία παρόχθιων εκτάσεων του Πηνειού και του Ενιπέα», προϋπολογισμού 200.000,00€.

Αγώνες σύγχρονου τάβλι στον Μεσενικόλα

Στα πλαίσια της καλοκαιρινής αγωνιστικής δραστηριότητας ο Όμιλός μας διοργανώνει αγώνες Σύγχρονου Τάβλι (Backgammon) οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πλατεία του Μεσενικόλα το Σάββατο 4/8 και ώρα 11.00΄ π.μ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ