.
.
.
.
.

Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018

Τέξας: Επίσημες κατηγορίες από ενόρκους κατά του καταγόμενου από την Καρδίτσα Δημήτριου Παγουρτζή

Επιτροπή ενόρκων ενέκρινε τις κατηγορίες κατά του 17χρονου, ελληνικής καταγωγής, Δημήτριου Παγουρτζή (Dimitrios Pagourtzis) για το φονικό στο σχολείο του Τέξας.

Δημ. Παπακώστας: "Συνεργασία προέδρου Συλλόγου Μαραθιωτών Κ. Β. Κωνσταντέλλου με πρόεδρο Δ.Σ. Αργιθέας"

Στον οικότοπο της Παναγίας Επισκοπής Βραγκιανων συναντήθηκαν ο πρόεδρος του δυναμικού πολιτιστικού συλλόγου απανταχού Μαραθιωτων Κώστας Β. Κωνσταντελλος και ο πρόεδρος ΔΣ Αργιθεας Δημητρης Παπακώστας.

Δήμος Καρδίτσας: Αιτήσεις για σύμβαση μίσθωσης έργου για έναν παιδίατρο

Σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας έως 11 μήνες για την κάλυψη αναγκών των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου για ένα άτομο ειδικότητας ΠΕ Παιδιάτρου γνωστοποίησε ο Δήμος Καρδίτσας.

Ανακλήθηκε η απόφαση προσωρινής διακοπής λειτουργίας του τυροκομείου στη Λαζαρίνα

Την ανάκληση της απόφασης με την οποία επιβλήθηκε προσωρινή διακοπή λειτουργίας της τυροκομικής μονάδας στη Λαζαρίνα υπέγραψε χθες (Παρασκευή 10/8) ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θεσσαλών στην Καρδίτσα

Ξεκίνησε και …μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την έναρξη του «10ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Θεσσαλών» που θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Καρδίτσα, την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018, από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ», με την πολύτιμη συνδρομή του Δήμου Καρδίτσας.

Τρεις συλλήψεις για κοκαΐνη στη Σκιάθο

Στο πλαίσιο αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής (10/8) στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου

Νεκρός ορειβάτης στον Όλυμπο

Ένας άνδρας, ηλικίας περίπου πενήντα ετών, μέλος του ορειβατικού συλλόγου Χαλκίδας πέθανε, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από παθολογικά αίτια, κατά τη διάρκεια ανάβασης μαζί με φίλους του, στον Όλυμπο.

Από τον Απόλλωνα στον Α.Ο. Σελλάνων ο Σωτήρης Κόκκινος

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε σήμερα ο Α.Ο. Σελλάνων που γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας με το Σωτήρη Κόκκινο που κέρδισε την άνοδο στη Γ΄Εθνική με την ομάδα του Απόλλων Μακρυχωρίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ