.
.
.
.

Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018

Νέο Δ.Σ. στον Ηρακλή Καρδ/λας

Οι διεργασίες για τη συγκρότηση Δ.Σ του Ηρακλή Καρδιτσομαγούλας το οποίο θα αναλάβει οργανωτικά την ομάδα σε όλους τους τομείς, ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης με τη νέα διοίκηση να αποτελείται από ένα κράμα παλαιών και νέων μελών.

200 εκατ. ευρώ στους Δήμους από το ΥΠ.ΕΣ. για έργα αγροτικής οδοποιίας

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, ενεργοποίησαν την Πρόσκληση ΙV του Προγράμματος «ΦιλόΔημος», συνολικού ποσού χρηματοδότησης ύψους 200.000.000 ευρώ για τον Άξονα Προτεραιότητας «Δράσεις για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας».

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών για 3 & 4 Αυγούστου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στις ακολουθίες του Εσπερινού και του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης.

Αναχωρούν στις 6 Αυγούστου Τσιάμης, Παπαμιχαήλ και Ντρισμπιώτη για Βερολίνο

Σε δύο γκρουπ αναχωρεί η εθνική μας ομάδα για το Βερολίνο, προκειμένου να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινάει τη Δευτέρα στο ολυμπιακό στάδιο της γερμανικής πρωτεύουσας.

1.136 αιτήσεις πυρόπληκτων το πρώτο 48ωρο

Συνεχίστηκε και χθες Τετάρτη 1 Αυγούστου, η διαδικασία αιτήσεων, για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης, με τη μορφή επιδόματος, σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις πυρκαγιές στις 23 και 24 Ιουλίου στην Περιφέρεια Αττικής.

Το διήμερο 4-5 Αυγούστου ο 19ος Κολυμβητικός Διάπλους της Λίμνης Πλαστήρα

Για 19η συνεχή χρονιά ο Ναυταθλητικός Σύλλογος Λαμπερού Λίμνης Πλαστήρα σε συνεργασία με το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας διοργανώνει τον Κολυμβητικό Διάπλου Λίμνης Πλαστήρα το διήμερο 4-5 Αυγούστου 2018.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ