.
.
.
.
.

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018

Έναρξη προετοιμασίας Ηρακλή Παλαμά

“Με χαμόγελα και πολύ καλή διάθεση, ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 την προετοιμασία του το ανδρικό τμήμα μας, ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας τη νέα σεζόν (τρίτη συνεχόμενη).

Κλήρωσε για πρωταθλήματα και κύπελλο της ΕΠΣΚ - Αναλυτικά τα προγράμματα (+Φώτο)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (23/8) σε ξενοδοχείο της Καρδίτσας η κλήρωση των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και του κυπέλλου της ΕΠΣ Καρδίτσας για την ποδοοσφαιρική χρονιά 2018-2019.

Ανακοίνωση του Απόλλων Μακρυχωρίου για την απονομή του πρωταθλήματος

Ο Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι το Σάββατο 25 Αυγούστου και στο εντός έδρας φιλικό παιγνίδι με αντίπαλο τον Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ που θα ξεκινήσει στις 18.15

65.158 ευρώ στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα από το ΥΠ.ΕΣ. για ληξιπρόθεσμες οφειλές

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε επιχορηγήσεις ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ σε Δήμους της χώρας και τα Νομικά Πρόσωπα αυτών, αποκλειστικά και μόνο για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους προς τρίτους.

Χρ. Κατσαβριά: "Άλμα ελπίδας από την Καρδίτσα"

Ο επαγγελματικός αθλητισμός στην Ελλάδα επανέρχεται στο προσκήνιο. Η Καρδίτσα παραδοσιακά τροφοδοτεί τον κλασικό αθλητισμό με σημαντικούς αθλητές όπως οι Παπακώστας, Θάνος Ταμπάκης … και συνεχίζει.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ