.
.
.
.
.

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018

Βάιος Κουκουζέλης: "Η νεολαία της τ.κ. Μητρόπολης δείχνει το δρόμο της προσφοράς και του εθελοντισμού"

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 12 Αυγούστου το 4ο RIVER PARTY Μητρόπολης. Μια ομάδα νέων της Μητρόπολης, με την ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, συστρατεύτηκε μαζί του με αποτέλεσμα η εκδήλωση αυτή να καθιερωθεί ως θεσμός και γιορτή της νεολαίας ολόκληρου του Νομού και για 4η συνεχόμενη χρονιά να αποτελεί το γεγονός του καλοκαιριού.

Νέος πρόεδρος στην κοινότητα Πεδινού μετά την παραίτηση Θ. Κυριτσόπουλου

Αποδεκτή έγινε σήμερα Τρίτη (28/8) από το Δήμαρχο Παλαμά Γιώργο Σακελλαρίου η αίτηση παραίτησης του προέδρου της τοπικής κοινότητας Πεδινού Θωμά Κυριτσόπουλου που υποβλήθηκε στις 22 Αυγούστου.

Χρ. Κατσαβριά: "Πανελλαδικές 2018: Προσδοκίες και γόνιμοι προβληματισμοί για μια νέα αρχή"

Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, αποτελεί το τέλος μιας δύσκολης διαδρομής για τους μαθητές της γ΄ λυκείου και τις οικογένειές τους και την αφετηρία μιας νέας ελπιδοφόρας περιόδου για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και γενικότερα για την Παιδεία στη χώρα μας, καθώς εμπλουτίζει το δυναμικό της και μπολιάζεται με τη δυναμική της νέας γενιάς.

Μετονομάζεται σε «Αλέξανδρος Γ. Καρέτσος» το Αθλητικό Κέντρο Καρδιτσομαγούλας

Δύο χρόνια (4/9/2016) μετά τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Καρδιτσομαγούλας Αλέξανδρου Καρέτσου, το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του χωριού παίρνει το όνομά του.

Μαρία Σκούφη: "Παιδί και Μαθηματικά"

Συχνά τα Μαθηματικά αποτελούν τον «εφιάλτη» πολλών παιδιών, αλλά ένα δύσκολο αντικείμενο και για τους ενήλικες, αφού αρκετοί παραδέχονται πως «δεν ήταν ποτέ καλοί στα Μαθηματικά». Συνήθως οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας μαθητής οφείλονται στο ότι δεν έχει κατανοήσει τις βασικές έννοιες που διδάσκονται από τις πρώτες σχολικές τάξεις.

Αγιασμός στο γήπεδο του Α.Ο. Σελλάνων (+Φώτο)

Με την παρουσία πλήθους κόσμου και σύσσωμης της Διοίκησης, τελέστηκε από τον πατέρα Σωκράτη Λιάππα, το απόγευμα της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο του Α.Ο. Σελλάνων, ο αγιασμός για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Καρδίτσα: Εν αναμονή παράτασης για τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων - Ερώτηση για τα έργα στο χλοοτάπητα του ΔΑΚ

Η αδειοδότηση των γηπέδων με τις προδιαγραφές που προβλέπει ο νέος νόμος είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση και απαιτείται να δοθεί παράταση από το υπουργείο.

Κ. Τσιάρας: «Οι Καρδιτσιώτες δικαιούμαστε να είμαστε πολύ περήφανοι και ακόμα περισσότερο αισιόδοξοι»

Με την φετινή ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, οι Καρδιτσιώτες δικαιούμαστε να είμαστε πολύ περήφανοι και ακόμα περισσότερο αισιόδοξοι.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ