.
.
.
.
.

Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018

Γιώργος Κίσσας: "Ποιος μας κυβερνάει και ποιο Αργιθεάτικο κίνημα;"

Με αφορμή τα διάφορα δημοσιεύματα διαφόρων παραγόντων και απ τη μεριά του δήμου Αργιθεας αλλά και απ τη μεριά των υποτίθεται εκπροσώπων συλλογικοτήτων και μουγκός να ήταν κάποιος θα μιλούσε.

Συναυλία στην Καρδίτσα του συγκροτήματος Γιάννης Αδάμος και Ροζ Πένες

Συναυλία του μουσικού σχήματος “Γιάννης Αδάμος και Ροζ Πένες ”θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5/8 στις 9.00 μμ στο προαύλιο της εκκλησίας της Αγ. Παρασκευής Καρδίτσας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018” που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας.

Συγκινητική η στήριξη των Καρδιτσιωτών στους πυρόπληκτους

Συγκινητική ήταν και παραμένει η ανταπόκριση φορέων και πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Καρδίτσας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση και την στήριξη των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην Αττική στις 23/7.

Τέσσερα δυνατά φιλικά έκλεισε ο ΑΣΚ - Ξεχωρίζει αυτό απέναντι στο "τριφύλλι"

Με ενδιαφέροντα αλλά και ταυτόχρονα πολύ δυνατά «κρας τεστ» θα ξεκινήσουν οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας για τον Α.Σ.Καρδίτσας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Λαμία: Οι πυροσβέστες έσωσαν εγκλωβισμένο ζευγάρι σε χείμαρρο

Περιπέτεια για ζευγάρι από τη Λαμία, το αυτοκίνητο του οποίου παρασύρθηκε από χείμαρρο το γνωστό «Μπεκιόρεμα» που έχει φουσκώσει δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην περιοχή γύρω από τη Λυγαριά.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών για 4-7 Αυγούστου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας του Σαββάτου 4 Αυγούστου 2018 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της υποδοχής του Τιμίου Ξύλου και ιερών λειψάνων Αγίων μας στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Τ.Κ. Βαμβακούς Φαρσάλων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ