.
.
.
.
.

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018

"Γαϊτανάκι" διαρρήξεων σε οικίες στο Μουζάκι και την ευρύτερη περιοχή

"Γαϊτανάκι" διαρρήξεων είχαμε τις βραδινές ώρες της Τρίτης (18/9) στην ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου και σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το Karditsalive.Net.

«Κολλημένη» στο ΑΣΕΠ η προκήρυξη που θα στελεχώσει τον βρεφονηπιακό στη Φαναρίου

Η πιθανότητα λειτουργίας του βρεφονηπιακού σταθμού του ΟΑΕΔ στη Φαναρίου, μέσα στον Οκτώβριο, απομακρύνεται όλο και περισσότερο η μάλλον θεωρείται πλέον απίθανη.

Δήλωση Σωτήρη Κουλοκτσή, προέδρου Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας

Μετά από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, εκ των οποίων τα πέντε χρόνια στην προεδρία και επτά χρόνια ως εκπρόσωπος στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω.

Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ: Πέρασε από το κλειστό του Δούκα ο ΑΣΚ

Τον πρώτο επίσημο αγώνα για τη νέα σεζόν και ειδικότερα για το κύπελλο Ελλάδας έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης για τη 2η αγωνιστική της Α' φάσης στο κλειστό του Δαΐς ο Α.Σ. Καρδίτσας με αντίπαλο τον τοπικό Δούκα.

Επιστολή Τσιάκου σε Γαβρόγλου για τον προσδιορισμό της συνάντησης σχετικά με το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας κ. Κων/νο Γαβρόγλου και τους τοπικούς βουλευτές απέστειλε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Τσιάκος.

ΙΕΚ Καρδίτσας: Συνεχίζονται οι εγγραφές υποψηφίων καταρτιζομένων

Με την ολοκλήρωση της Α΄ Φάσης Επιλογής Υποψήφιων Καταρτιζόμενων, στις νέες ειδικότητες που πρόκειται να λειτουργήσουν φέτος, γίνεται γνωστό ότι έχουν προκύψει διαθέσιμες θέσεις στις εξής ειδικότητες:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ