.
.
.
.
.

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

Ιερά Μητρόπολη: Τρισάγιο για τα 4 χρόνια από την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Κυρίλλου του Β΄

Τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10:00΄π.μ., υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρου Κυρίλλου του Β΄ επί τη συμπληρώσει τεσσάρων ετών από της κοιμήσεώς του.

Βιομηχανική ερεθιστική ουσία περιείχε ο πρώτος ύποπτος φάκελος σύμφωνα με το Γενικό Χημείο του Κράτους

Βιομηχανική ερεθιστική ουσία που χρησιμοποιείται στην παραγωγή και βελτίωση συγκολλητικών ουσιών και μελανιών εκτύπωσης διαπίστωσε στο πρώτο δείγμα ύποπτου φακέλου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου το Γενικό Χημείο του Κράτους.

Στο Μέγαρο Μαξίμου η Άνγκελα Μέρκελ - Δηλώσεις της ίδιας και του Πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα

Λίγο μετά τις 18:00 η Άνγκελα Μέρκελ πέρασε το κατώφλι του του Μέγαρου Μαξίμου, την οποία υποδέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Ελλάδα, σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή.

Σε τροχιά εκλογών: Σε ΦΕΚ ο αριθμός των βουλευτικών εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ με τον αριθμό των βουλευτικών εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας, για τις γενικές βουλευτικές εκλογές με βάση τα δημοσιευθέντα αποτελέσματα του νόμιμου πληθυσμού (δημοτών) της από 10 έως 24 Μαΐου 2011, γενικής απογραφής.

Κλειστά τα σχολεία και στο Δήμο Λαρισαίων την Παρασκευή (11/1)

Στην εκδήλωση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης τόνισε ότι και αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα είναι κλειστά στη Λάρισα.

Σύγκρουση τρένου με ζώο στη γραμμή του ΟΣΕ Λάρισα - Βόλος. Με λεωφορεία η εξυπηρέτηση των επιβατών

Διακόπτονται προσωρινά τα δρομολόγια της αμαξοστοιχίας Λάρισας - Βόλος καθώς όπως γνωστοποίησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ το απόγευμα της Πέμπτης υπήρξε βλάβη στο τρένο μετά από σύγκρουση με διερχόμενο ζώο.

Ανακοίνωση της Ε.Δ. της ΕΠΣΚ για την Σχολή Διαιτησίας που ξεκινά από Δευτέρα (21/1)

Ενημερώνουμε τους υποψήφιους για τη νέα Σχολή Διαιτησίας, ότι την Δευτέρα 21-1-2019 και ώρα 18:00 στα γραφεία της ΕΠΣ Καρδίτσας (Αθλητικό Κέντρο Αγίου Νικολάου), θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των μαθημάτων.

Πέμπτη 10/1 ώρα 19.30: Κατάσταση οδικού δικτύου στην Π.Ε. Καρδίτσας και την υπόλοιπη Θεσσαλία

Την κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας το απόγευμα (ώρα αναφοράς 19.00) της Πέμπτης (10/1) γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών στην Καρδίτσα - Συνελήφθη ένας 32χρονος

Από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας εξιχνιάστηκαν συνολικά έξι περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην πόλη και συνελήφθη σήμερα Πέμπτη (10/1) το μεσημέρι στην Καρδίτσα,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ