.
.
.
.
.

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

20 ερωτήσεις & απαντήσεις σχετικά με την υποβολή χωριστών φορολογικών δηλώσεων συζύγων

Οδηγό ερωτοαπαντήσεων σχετικά με τη γνωστοποίηση της επιλογής των συζύγων να κάνουν χωριστή φορολογική δήλωση για το οικονομικό έτος 2018 εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.).

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι, σύμφωνα με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, τροποποιούνται οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία, στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας (χ/θ 348+106) μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918), λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων.

Ενημερωτική ημερίδα για τη νομοθεσία περί προστασίας των ζώων από τη Δ/νση Αστυνομίας Μαγνησίας

Ενημερωτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε σήμερα (31-01-2019) το πρωί στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας με τη συμμετοχή του Φιλοζωικού Σωματείου Βόλου «Κόσμος και Φύση», με αντικείμενο τη νομοθεσία σχετικά με την προστασία των ζώων.

Κοπή πίτας από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε, φυσικά στο βουνό όπως κάθε χρόνο, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας (ΕΟΣΚ), την Κυριακή 27 Γενάρη στο ορειβατικό καταφύγιο ‘’Αγράφων’’ στην θέση Καραμανώλη, πάνω από την λίμνη Πλαστήρα.

Σημαντικά αγροτικά ζητήματα συζητηθήκαν στη συνάντηση της Χρ. Κατσαβριά με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρο Αραχωβίτη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ