.
.
.
.
.

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019

Στην επόμενη συνεδρίαση του Ε.Β.Ε. θα συζητηθεί η πιθανότητα εγκατάστασης προσφύγων στη ΒΙ.ΠΕ. Καρδίτσας (+Βίντεο)

Την αντίθεσή τους σε κάθε πιθανότητα δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στην Βιομηχανική Περιοχή Καρδίτσας εξέφρασαν τα μέλη του Επιμελητηρίου αλλά και ο δήμαρχος Καρδίτσας στην συνεδρίαση της Τρίτης (29/10).

Στο Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας συζητήθηκε η ακύρωση του 2ου Εκπτωτικού Χωριού (+Βίντεο)

Η ακύρωση του 2ου Εκπτωτικού Χωριού βασίστηκε σε προηγούμενη ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕ που μίλαγε για μη τέλεση εφόσον δεν υπάρχει κάλυψη τουλάχιστον 800 τετραγωνικών μέτρων.

Η αμερικανική Bουλή πέρασε ψήφισμα που αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Αρμενίων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία το ψήφισμα με το οποίο αναγνωρίζεται από τις ΗΠΑ η γενοκτονία των Αρμενίων, πριν από έναν αιώνα, μια συμβολική, αλλά ιστορική ενέργεια που είναι βέβαιο ότι θα υποδαυλίσει νέες εντάσεις με την Τουρκία.

Brexit: Ολοταχώς για… χριστουγεννιάτικες εκλογές η Αγγλία!

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον φαίνεται ότι κέρδισε το στοίχημα: Το κοινοβούλιο ενέκρινε σε δεύτερη ανάγνωση την πρότασή του για διεξαγωγή πρόωρων εκλογών τον Δεκέμβριο σε μια προσπάθεια να αρθεί το αδιέξοδο του Brexit.

Δέσμευση Β. Τσιάκου στο Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας για εξορθολογισμό των τελών καθαριότητας (+Βίντεο)

Σε δέσμευση ότι θα μελετηθεί ένας εξορθολογισμός των τελών καθαριότητας που πληρώνουν επιχειρήσεις προχώρησε το βράδυ της Τρίτης (29/10) ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος.

Τρία σπιτάκια για το «Παυσίλυπο: Το μαγεμένο Δάσος» θα αγοράσει το ΕΒΕ Καρδίτσας (+Βίντεο)

Την απόφαση να αποτελέσει έναν από τους συνδιοργανωτές των φετινών Χριστουγεννιάτικων Εορταστικών εκδηλώσεων, μαζί με το Δήμο Καρδίτσας, πήρε στη συνεδρίασης της Τρίτης το Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας.

Δημ. Παπακώστας: "Νέος ασφαλιστικός νόμος και προστασία απόρων και υπερηλίκων"

Μετα τις πρόσφατες Αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου / Συμβουλίου της Επικρατείας, ο έως τώρα ισχύων νόμος 4387/2016 (γνωστός ως νόμος Κατρουγκαλου) πρέπει να αλλάξει ριζικά, καθότι βασικές διατάξεις του κρίθηκαν αντισυνταγματικές (παραβίαση αρχών ισότητας, αναλογικότητας, ανταποδοτικοτητας).

Εξελέγησαν οι αντιπρόσωποι του Δήμου Καρδίτσας στην Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας (+Φώτο)

Με την πλειοψηφούσα παράταξη «Καρδίτσα ο τόπος μας» να κατακτά πέντε έδρες, τη «Δυνατή Καρδίτσα» να εκλέγει δύο και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» μία, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (29/10) η διαδικασία ανάδειξης αντιπροσώπων από το Δήμο Καρδίτσας για την Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ