.
.
.
.
.

Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2019

Καρδίτσα: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο υπαίτιος του θανατηφόρου τροχαίου τα ξημερώματα της Κυριακής (1/12)

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά από εκτεταμένες έρευνες των αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας έφθασαν στον υπαίτιο του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής (1/12) στο 7ο χλμ Kαρδίτσας - Λαμίας με θύμα ένα 32χρονο άνδρα με καταγωγή από την Αλβανία.

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας για τις συγχωνεύσεις τμημάτων

Τέλος Νοεμβρίου και οι συγχωνεύσεις συνεχίζονται. Μετά τις προτάσεις για οργανικές συγχωνεύσεις, των Νηπιαγωγείων, ήρθε η ώρα για λειτουργικές συγχωνεύσεις τμημάτων Δημοτικών Σχολείων.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας: Σεμινάριο μουσικοκινητικής την Τρίτη (3/12)

Ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Καρδίτσας σας καλεί σε ένα τρίωρο σεμινάριο Μουσικοκινητικής την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 Ώρες: 5.30-8.30μμ. στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας, με τίτλο: ΠΕΣ ΤΟ Μ’ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

Τρία μικρά φορτηγά νέας τεχνολογίας (φυσικό αέριο) αγοράζει η ΔΕΥΑΚ

Στην αγορά τριών νέων μικρών φορτηγών τύπου van, αποφάσισε να προχωρήσει η ΔΕΥΑ Καρδίτσας με ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε στις 20 Νοεμβρίου, μετά από πρόταση της αρμόδιας Υπηρεσίας της Επιχείρησης.

Γ Εθνική - 3ος όμιλος: Ισοπαλία για τα Σέλλανα στα Μετέωρα - Ήττα με ανατροπή στον Παλαμά για τον Ατρόμητο

Ισοπαλία χωρίς γκολ είχαμε στον αγώνα των Μετεώρων με τα Σέλλανα την 11η αγωνιστική ενώ ο Ατρόμητος αν και προηγήθηκε στο τέλος γνώρισε την ήττα από το Διγενή Νεοχωρίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ