.
.
.
.

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019

Παρουσιάζεται την Τετάρτη (11/12) στην Καρδίτσα το βιβλίο του Ν. Βατόπουλου «Όπου και να ταξιδέψω: Περπατώντας σε 24 πόλεις»

Το βιβλιοπωλείο ΖΑΧΟΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Βατόπουλου «Όπου και να ταξιδέψω: Περπατώντας σε 24 πόλεις» την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αφροδίτη» του ξενοδοχείου Κιέριον στην Καρδίτσα (Μπλατσούκα 22 και Βάιου Τζέλλα).

Στο δίκτυο φυσικού αερίου και με τη "βούλα" ο Παλαμάς

Την τροφοδότηση του δικτύου διανομής του Παλαμά, στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανάπτυξης 2019-2023, εγκαινίασε η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, το απόγευμα της Τρίτης (10/12) πραγματοποιώντας εκδήλωση παρουσία των τοπικών αρχών και πολιτών.

Εκδήλωση αστρονομίας με το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 το 5ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας διοργάνωσε εκπαιδευτική εκδήλωση για την αστρονομία και το περιβάλλον, στο πλαίσιο του προγράμματος του CERN για την κοσμογονία και την αστρονομία που υλοποιείται στο σχολείο.

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Καρδίτσας - Εισπραξιμότητα και (περιττές) δαπάνες στο πολιτικό "τραπέζι" (+Φώτο +Βίντεο)

Με μόλις δύο αρνητικούς ψήφους από τους παρόντες στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εγκρίθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (10/12) ο προϋπολογισμός του Δήμου Καρδίτσας για το 2020.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ