.
.
.
.

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας ν. Καρδίτσας

Σήμερα την 12/12/2019, ημέρα Πέμπτη στα Γραφεία του Συλλόγου κατόπιν προσκλήσεως του πλειοψηφίσαντος συμβούλου κλήθηκαν σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

Διακήρυξη της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών για τις εκλογές στην ΕΛΜΕ Καρδίτσας

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Γνωρίζεις την κατάσταση και τα προβλήματα. Πολλά μπορούν να εξαρτηθούν από σένα. Κάνε τον αγώνα δική σου υπόθεση. Αξιοποίησε τις αρχαιρεσίες του σωματείου για να γίνει ένα βήμα να αλλάξουν τα πράγματα.

Δημ. Παπακώστας: "Μόνη εναλλακτική ισόρροπης ανάπτυξης η Περιφερειακή Διακυβέρνηση, με αποκέντρωση, νέες εξουσίες και χρηματοδοτικά εργαλεία!"

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, από τη θέση του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) -υπήρξε ο πρώτος που μίλησε τεκμηριωμένα για την αναγκαιότητα να μετεξελιχθεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση Β' Βαθμού, η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση σε Περιφερειακή Διακυβέρνηση με νέες αρμοδιότητες, τοπικές εξουσίες και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Ο Α.Σ. Καρδίτσας βραβεύει τον "τίμιο γίγαντα" στο περιθώριο της μεγάλης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό

Ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός υποδέχεται η πόλη μας το Σάββατο, καθώς στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, ο Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται τον Ολυμπιακό, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

317 μόνιμες θέσεις όλων των βαθμίδων σε προνοιακά ιδρύματα μέσω Α.Σ.Ε.Π.

Από το ΑΣΕΠ ανακοινώθηκε η έκδοση της προκήρυξης 7Κ/2019 που αφορά στην πλήρωση 317 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ