.
.
.
.

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019

Tο Ημερήσιο Γυμνάσιο Λεονταρίου Καρδίτσας με το Erasmus+ KA2 στη Ρουμανία

Στην πόλη Satu Mare της Ρουμανίας πραγματοποιήθηκε η 1η κινητικότητα μαθητών και εκπαιδευτικών του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ KA2 “ Students Together Ambitiously Reach the Stars” στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος το Ημερήσιο Γυμνάσιο Λεονταρίου Καρδίτσας και οι παρακάτω χώρες:

Το 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας στη Χριστουγεννιάτικη Σουηδία για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα erasmus+ “Values Education in Action”

Μια από τις ωραιότερες εκπαιδευτικές εμπειρίες περίμενε τους 6 μαθητές και τις καθηγήτριες του 5ου Γυμνασίου Καρδίτσας, την κ. Παππά Ελευθερία και Σπαή Μαρία κατά την επίσκεψή τους στην πόλη Skövde της Σουηδίας ως φιλουξενούμενοι από το σχολείο Gymnasium Skövde Västerhöjd στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος erasmus+ “Values education in action”.

Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Ν.Καρδίτσας: "ΟΧΙ στις Συμπράξεις Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα"

Καταγγέλλουμε την βίαιη επίθεση της κυβέρνησης της Ν.Δ. με δυνάμεις καταστολής με χημικά, γκλομπς και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, εναντίον της κινητοποίησης των γιατρών, υγειονομικών που διαμαρτύρονται για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, ώστε να μην εισέλθουν και παρέμβουν στην ημερίδα» του Π.Ι.Σ.

Ο ΑΣΚ τίμησε τον «τίμιο γίγαντα» Αργύρη Καμπούρη (+Φώτο +Βίντεο)

Τον Αργύρη Καμπούρη, μία θρυλική μορφή του Ελληνικού Μπάσκετ, που είναι άμεσα συνδεδεμένη με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 1987, τίμησε ο ΑΣΚ στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό. 

Πρόταση επαναλειτουργίας του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου - Επίπλου κατατέθηκε στη Ν. Κεραμέως (+Φώτο +Βίντεο)

Αίτημα επαναλειτουργίας από την επόμενη περίοδο, του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου κατατέθηκε στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως κατά τη διάρκεια των επαφών που είχε το μεσημέρι στα γραφεία της ΝΟΔΕ – ΝΔ με φορείς και εκπροσώπους της εκπαιδευτικής και ακαδημαϊκής κοινότητας.

Α2 μπάσκετ: Τεράστιος ΑΣΚ έγραψε ιστορία κερδίζοντας τον Ολυμπιακό! (+Φώτο +Βίντεο)

Σε ένα παιχνίδι γιορτή για το μπάσκετ, με περισσότερους από 2.000 θεατές ο ΑΣΚ αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο νέο κλειστό της Καρδίτσας, και κατάφερε να συνοδεύσει με νίκη την πολύ καλή του εμφάνισή του.

Α1 ΕΠΣΚ: Απέδρασε με το διπλό από το Λεοντάρι το Μουζάκι και έπιασε κορυφή

Η ομάδα του Λεονταρίου έχανε τις ευκαιρίες (ένα πέναλτι και δύο δοκάρια) ωστόσο η ΑΕΜ χτύπησε στο 85' με Γάτσιο και πέρασε από το Λεοντάρι νικηφόρα μένοντας μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Α΄ΕΠΣΚ: Νέα νίκη για την Αναγέννηση - Έσωσε το βαθμό στο φινάλε ο Απόλλωνας

Με ένα βαθμό μπροστά στη βαθμολογία της Α' ΕΠΣΚ διατηρήθηκε δια πυρός και σιδήρου ο Απόλλων Μακρυχωρίου που έσωσε το βαθμό στις καθυστερήσεις στο γήπεδο του Αστέρα ενώ την ίδια ώρα η Αναγέννηση κέρδιζε το Αγναντερό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ