.
.
.
.
.

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019

Μια ώρα νωρίτερα θα αγωνιστούν την Κυριακή (22/12) οι Τιτάνες Παλαμά στην Κέρκυρα

Αλλαγές ώρας έναρξης σε δύο παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής την προσεχή Κυριακή (22/12) στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής μπάσκετ γνωστοποίησε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Ο.Κ. με το ένα εξ αυτών να αφορά τον εκτός έδρας αγώνα των Τιτάνων Παλαμά στην Κέρκυρα.

ΕΒΕ Καρδίτσας: Άρνηση χορήγησης εξουσιοδότησης βεβαίωσης οφειλών ΓΕΜΗ στην Κ.Ε. Επιμελητηρίων

Αρνητική απόφαση για χορήγησης εξουσιοδότησης, προς την κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, για  βεβαίωση οφειλών μελών του προς το ΓΕΜΗ, έλαβε στην συνεδρίαση της Τρίτης (17/12) το ΕΒΕ Καρδίτσας.

Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη απόφαση του Δ.Σ. Σοφάδων

Με απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας Νικ. Ντίτορα ακυρώθηκε αυτεπάγγελτα η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων με αριθμό 194 της 19ης Νοεμβρίου 2019.

Ομόφωνη έγκριση για προϋπολογισμό και πρόγραμμα δράσης 2020 του ΕΒΕ Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Σε κλίμα σύμπνοιας και διάθεσης συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου την Τρίτη (17/12), το οποίο προχώρησε και σε ομόφωνη έγκριση του προϋπολογισμού και του προγράμματος δράσης για το 2020.

Απόφαση για μείωση φόρου σε πρόσωπα που προβαίνουν σε δωρεές στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία

O Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος υπέγραψε σήμερα (Τρίτη 17/12) απόφαση, με την οποία μειώνεται ο φόρος εισοδήματος για τα πρόσωπα που προβαίνουν σε δωρεές στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία.

Νέα Κινητή Μονάδα αποκτά το "ΚΕΘΕΑ Εξοδος" μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας

Την πρώτη του Κινητή Μονάδα αποκτά το επόμενο διάστημα το «ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ» στη Λάρισα καθώς με απόφαση του Περιφερειάρχη εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας το έργο  «Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας, με έδρα τη Λάρισα» προϋπολογισμού 217.120 ευρώ.

Παρουσίαση με πολύ … γέλιο στα «Καραγκούνικα – τσ’ θκειάζμ τσ’ Φώτους»

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, η παρουσίαση του πολύπλευρου και πρωτότυπου βιβλίου «ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΚΑ – τσ’ θκειαζμ τσ’ Φώτους», της Καρδιτσιώτισσας συγγραφέως Αποστολίας Κυργιάκη, στο Παυσίλυπο, παρουσία πλήθους κόσμου, συντοπιτών και μη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ