.
.
.
.
.

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019

Ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό από το Δίκτυο Φορέων και Πολιτών για την Προστασία των Αγράφων

Αξιότιμε κε Πρωθυπουργέ,

με χαρά σας καλωσορίζουμε στην πόλη μας, ευχόμαστε δε και ελπίζουμε η σημερινή σας επίσκεψη ν’ αποτελέσει προάγγελο λύσεων στα προβλήματα της περιοχής και προώθησης ορισμένων, έστω, από τις πάμπολλες δυνατότητες  και προοπτικές που ο τόπος μας διαθέτει.

Έκταση στο Καλλιφώνι προτείνεται για την κατασκευή του Διαδημοτικού Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων

Σε έκταση στο Καλλιφώνι σχεδιάζεται πλέον η δημιουργία του Διαδημοτικού Καταφυγίου Ζώων μετά την ακύρωση της Αστρίτσας του Δήμου Παλαμά λόγω αντιδράσεων από την τοπική κοινωνία αλλά και την μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Παλαμά.

Λια Ρογγανάκη: "Αποτύπωμα ψυχής"

Συνάνθρωποι μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης ,που δεν έχουν πρόσβαση στην δημόσια υγεία, σε φάρμακα, σε δημόσια παιδεία και συχνά ούτε καν σε φαγητό και καθαρό νερό.

Εκτακτη ενίσχυση 120 ευρώ στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για την άμεση έκδοση διαταγών αποζημίωσης για την εκτέλεση υπηρεσίας, ύψους 120 ευρώ, τόσο προς το στρατιωτικό, όσο και προς το πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συνάντηση του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα με τη διοίκηση και τα στελέχη του e-Trikala

Προγραμματισμένη συνάντηση είχε ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Παν. Νάνος με τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης e-Trikala του Δήμου Τρικαίων, Γιάννη Κωτούλα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Οδυσσέα Ράπτη.

Δημ. Παπακώστας: Η Εθνική Τράπεζα καθιερώνει.... διήμερη εβδομάδα στο ορεινό Ραπτόπουλο!

Όπως μας ενημερώνουν έγκυρες Ευρυτανικές ιστοσελίδες ,το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο ορεινό Ραπτόπουλο Απεραντίων Ευρυτανίας (έδρα του Καποδιστριακού Δήμου Ασπροποτάμου)/ 90 χλμ από Καρπενήσι), τελικά θα λειτουργεί στο εξής για 2 μέρες τη βδομάδα, αντί για πενθήμερο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ